Stoiximan Super League

Κολοβός: «Από τα καλύτερα μου ματς, να μην χάσει ο Παναθηναϊκός τα ταλέντα που έχει»

Ο Δημήτρης Κολοβός δήλωσε έτοιμος να παλέψει για μια θέση βασικού στον Παναθηναϊκό, αφιέρωσε το γκολ στην κόρη του και τόνισε πως όλα τα παιδιά μπορούν να σταθούν στην ομάδα.

Με το γκολ που πέτυχε ο Δημήτρης Κολοβός χάρισε στον Παναθηναϊκό τη νίκη επί του Άρη και έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του, όπως τόνισε ο ίδιος σε δηλώσεις του μετά το ματς…

Παράλληλα, ο 27χρονος άσος ξεκαθάρισε πως θα παλέψει για να κερδίσει θέση βασικού στο «τριφύλλι» τη νέα σεζόν και χαρακτήρισε σημαντικό να μην χαθούν τα ταλέντα που έχει η ομάδα του!

Αναλυτικά όσα είπε ο Κολοβός στη NOVA:

Για το γκολ που πέτυχε: «Το να σκοράρει ο επιθετικός είναι το πιο σημαντικό σε συνδυασμό με το ότι η ομάδα παίρνει νίκες. Δεν έχω να αποδείξω κάτι, αλλά δουλεύω κάθε μέρα για να κάνω αυτό που μπορώ να κάνω».

Για τη σημερινή του εμφάνιση: «'Ηταν ένα από τα καλύτερα μου ματς. Στην αρχή της χρονιάς δεν έβρισκα τη θέση που έπρεπε να παίζω. Όταν ένας ποδοσφαιριστής παίρνει λεπτά και αγωνίζεται στη θέση που πρέπει, αποδίδει σωστά».

Για την θέση που του αρέσει να παίζει: «Η θέση στον άξονα είναι αυτή που μου ταιριάζει. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για το που αφιέρωσε το γκολ: «Το αφιερώνω στην κόρη μου».

Για τον Παναθηναϊκό: «Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα. Όταν παίζεις με συμπαίκτες που δεν έχεις ξαναπαίξει, δεν είναι εύκολο. Όλα τα παιδιά μπορούν να σταθούν στην ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να μην χάσει η ομάδα τα ταλέντα που έχει».

Για τη νέα σεζόν: «Εγώ είμαι εδώ για να κερδίσω μια θέση και να παίξω βασικός. Εχω δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x