Stoiximan Super League

Κορδέρο… γιοκ!

Έχασε το ματς απ’ τον Πανθρακικό. Έχασε τη Γη κάτω από τα πόδια (με την απόφαση της λίγκας). Κι εκτός αυτών, η ΑΕΚ χάνει και τον Κορδέρο απ’ την προσπάθεια να διεκδικήσει τις τελευταίες ελπίδες της.

Ανεξάρτητα απ’ την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να νικήσει την Κυριακή τον Ατρόμητο.

Ούτως ώστε -σε περίπτωση που ευνοηθεί από ένα ακόμα αποτέλεσμα- να ελπίζει σε δικαίωση έπειτα από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Εκεί που δεν μπορεί να ελπίζει όμως είναι στην επιστροφή του Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο. Κι αυτό διότι ο Ισπανός θεωρείτο ότι εξέτισε την τιμωρία δυο αγωνιστικών λόγω καρτών στα ματς με ΠΑΣ και Πανθρακικό (όπου η απουσία του ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής).

Το γεγονός όμως ότι στο τελευταίο η ΑΕΚ μηδενίστηκε το κάνει (όπως διευκρινίστηκε σήμερα) ως μη γενόμενο. Κάτι που σημαίνει ότι η τιμωρία του Ισπανού (όπως και του Φουρτάδο) μεταφέρεται στην τελευταία αγωνιστική. Το… ωραίο της υπόθεσης, βέβαια, είναι πως το παιχνίδι με τον Πανθρακικό θεωρείται ως μη γενόμενο για τους Κορδέρο και Φουρτάδο, αλλά θεωρείται ότι έγινε κανονικά στην περίπτωση του Φώντα Φέτση!

Η κίτρινη που δέχθηκε σε αυτό λοιπόν θεωρείται ότι μετράει κανονικά από τη Σούπερ Λίγκα (το όνομά του συμπεριλαμβάνεται στο ποινολόγιο που ανακοινώθηκε σήμερα), με αποτέλεσμα ούτε κι εκείνος να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Περιστέρι!

Έτσι (και με δεδομένο τον τραυματισμό του Ανάκογλου) η ΑΕΚ θα πρέπει να διεκδικήσει εκεί τις τελευταίες της πιθανότητες, με μόνους αμυντικούς μέσους τους Μητρόπουλο και Ρίκκα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x