Stoiximan Super League

Κόρμπος: «Κρατήσαμε την υπόσχεση που δώσαμε στον κόσμο, η νίκη είναι αφιερωμένη στην Ρενάτα» (pic)

Απάντηση σε όσα γράφτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα για τον Πανιώνιο, έδωσε ο αρχηγός της, Παναγιώτης Κόρμπος. Παράλληλα αφιέρωσε τη νίκη επί του ΠΑΣ στη Ρενάτα, που κέρδισε την πιο δύσκολη μάχη.

Στη φίλη του Πανιωνίου, Ρενάτα, που βγήκε νικήτρια από την πιο δύσκολη μάχη, μετά από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, αφιέρωσε ο Παναγιώτης Κόρμπος τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη.

Ο αρχηγός του Ιστορικου τόνισε, επίσης, ότι εκείνος και οι συμπαίκτες τους έδωσαν τις δικές τους απαντήσεις μέσα στο γήπεδο σε όσα γράφτηκαν για την ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα, τηρώντας όσα είχαν υποσχεθεί στους οπαδούς τους.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο αρχηγός του Πανιωνίου στο instagram:

«Καταρχήν αυτή είναι η εικόνα που πρέπει να υπάρχει στα γήπεδα κάθε Κυριακή ασχέτως με τα χρώματα που φοράει η κάθε ομάδα...Αυτά τα πρόσωπα είναι το μέλλον.. Θα ήθελα να πω πολλά με όσα γράφτηκαν αυτή την βδομάδα αλλά δεν θα το κάνω..Απαντήσαμε μέσα στο γήπεδο με τους συμπαίκτες μου..

Η νίκη σήμερα είναι αφιερωμένη Ρενάτα Λαζάρου...Έδωσε την πιο δύσκολη μάχη και βγήκε νικήτρια..Το ‘πε και το έκανε..Γρίπη ήταν.. Και με αυτήν την νίκη της έδωσε δύναμη σε πολλούς ανθρώπους να κάνουν το ίδιο πράγμα..Αυτό είναι το σημαντικότερο πράγμα και όχι πόσο θα λήξει ένας αγώνας.

Την υπόσχεση που δώσαμε στον κόσμο πριν καιρό την κρατήσαμε και εγώ και οι συμπαίκτες μου.. Καλό βράδυ!!!»


View this post on Instagram

Καταρχήν αυτή είναι η εικόνα που πρέπει να υπάρχει στα γήπεδα κάθε Κυριακή ασχέτως με τα χρώματα που φοράει η κάθε ομάδα...Αυτα τα πρόσωπα είναι το μέλλον.. Θα ήθελα να πω πολλά με όσα γράφτηκαν αυτή την βδομάδα αλλά δεν θα το κάνω..Απαντησαμε μέσα στο γήπεδο με τους συμπαίκτες μου.. Η νίκη σήμερα είναι αφιερωμένη στην @renata3panionios...Εδωσε την πιο δύσκολη μάχη και βγήκε νικήτρια..το πε και το εκανε..γριπη ήταν.. και με αυτήν την νίκη της έδωσε δύναμη σε πολλούς ανθρωπους να κάνουν το ίδιο πραγμα..Αυτο είναι το σημαντικότερο πράγμα και όχι ποσο θα λήξει ένας αγωνας.. Την υπόσχεση που δώσαμε στον κόσμο πριν καιρο την κρατήσαμε και εγώ και οι συμπαίκτες μου.. Καλό βράδυ!!!

A post shared by Panagiotis Kormpos (@panagiotis_kormpos) on

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x