Stoiximan Super League

Κοροβέσης: «Θα καταθέσω την ψυχή μου στο γήπεδο»

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΠΑΟΚ παραχώρησε ο Νίκος Κοροβέσης ο οποίος τόνισε πως θα δώσει και την ψυχή του για να βοηθήσει το «Δικέφαλο του Βορρά».

Να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που του έδειξαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλει ο Νίκος Κοροβέσης που μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης της ομάδας.

Τόνισε πως περίμενε πολύ καιρό για αυτήν τη μεταγραφή, αντιλαμβάνεται πως ήρθε η ώρα να αποδείξει τις ικανότητες του, αλλά πρόσθεσε πως είναι έτοιμος να καταθέσει και την ψυχή του στο γήπεδο για να βοηθήσει την ομάδα και να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του «PAOK TV»:

Για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του: «Το περίμενα αρκετό καιρό αυτό το ξεκίνημα. Ήταν το όνειρό μου να πάρω μεταγραφή σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και εύχομαι να φανώ αντάξιος στις προσδοκίες του κόσμου, της διοίκησης και της ομάδας γενικά».

Για το αν νιώθει άγχος: «Άγχος δεν θα το έλεγα. Αυτή την στιγμή κάνω μια νέα αρχή, πρέπει να αποδείξω πράγματα. Στην προηγούμενη ομάδα μου είχα αποδείξει ποιος είμαι. Τώρα πρέπει να ξεκινήσω πάλι από την αρχή για να αποδείξω σε όλους εδώ ποιος είμαι και να φανώ χρήσιμος σε όλους».

Για το κίνητρό του: «Τίποτα άλλο από τον ΠΑΟΚ. Είναι μια ομάδα που θέλει Έλληνας παίκτης θέλει να παίξει σε αυτήν την ομάδα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα».

Για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς: «Θα είναι έτοιμη η ομάδα, αν και το χρονικό διάστημα δεν είναι μεγάλο. Πιστεύω θα γίνει καλή δουλειά και ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό σύνολο».
Για το πώς θα περιέγραφε τον εαυτό του: «Θα δώσω τα πάντα για να πετύχω τον στόχο μου. Θα καταθέσω την ψυχή μου στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x