Stoiximan Super League

Κόρχουτ: «Θέλουμε να προκριθούμε στον τελικό, δύσκολο το παιχνίδι με την ΑΕΚ»

Ο Μιχάλι Κόρχουτ χαρακτήρισε μεγάλη την πρόκριση επί του Ατρομήτου και στάθηκε στη… δίψα όλων στον Άρη για έναν τελικό, ενώ ξεκαθάρισε πως το επικείμενο ματς κόντρα στην ΑΕΚ δε θα είναι εύκολο!

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Μιχάλι Κόρχουτ στην κάμερα των καναλιών Novasports, ο Ούγγρος αμυντικός μίλησε για τη μεγάλη νίκη και την πρόκριση του Άρη επί του Ατρομήτου, στάθηκε στον στόχο που είναι ο τελικός του φετινού Κυπέλλου και επισήμανε ότι το ντέρμπι των «κιτρινόμαυρων» με την ΑΕΚ κρύβει δυσκολίες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κόρχουτ:

Για τη νίκη επί του Ατρόμητου: «Είναι μεγάλη νίκη και πρόκριση. Λάβαμε πολλά μηνύματα από τον κόσμο. Όταν μεσολαβούν τόσα χρόνια από έναν τελικό, αντιλαμβανόμαστε πως είναι σημαντική στιγμή. Θέλουμε να προκριθούμε στον τελικό και να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας. Περιμένουμε την κλήρωση για τα ημιτελικά. Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος. Δεν διαλέγουμε κάποιον. Εμείς θέλουμε να περάσουμε, όποιον αντίπαλο και αν βρούμε μπροστά μας. Στόχος μας είναι η πρόκριση».

Για το αν είπε κάτι με τον Μέγερι: «Φυσικά και μιλήσαμε. Γνωριζόμαστε. Είναι καλό για εμένα να βλέπω έναν συμπατριώτη μου».

Για το αν έχουν παίξει αντίπαλοι στο παρελθόν: «Την προηγούμενη εβδομάδα (σ.σ. γέλια) και σε ένα φιλικό το καλοκαίρι».

Για το πάθος του Άρη στο παιχνίδι του: «Δεν ήταν μόνο τα μηνύματα που πήραμε μετά το παιχνίδι από τον κόσμο. Δεχτήκαμε και πριν μηνύματα και ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν το συγκεκριμένο παιχνίδι. Γι’ αυτό μπήκαμε με μεγάλη ορμή στο ματς και μας έδωσε μεγάλο κίνητρο».

Για τον Ιντέγε: «Είναι καλός παίκτης. Για να παίζει κάποιος στον Άρη πρέπει να είναι καλός ποδοσφαιριστής. Είμαι χαρούμενος που τον έχουμε πίσω».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Θα ήθελα ένα εύκολο παιχνίδι και νίκη. Αλλά δεν θα είναι έτσι. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Το είδαμε και στον πρώτο γύρο που ήρθαμε ισόπαλοι. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, οπότε θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x