Stoiximan Super League

Κουέστα: «Η ομάδα θα συνεχίσει να παλεύει μέχρι το τέλος»

Διαβάστε τις δηλώσεις του τερματοφύλακα του Άρη για την χθεσινή νίκη επί του ΟΦΗ.

Το ομαδικό πνεύμα και την προσπάθεια όλων των παικτών του Άρη στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ και γενικότερα σε όλη τη σεζόν εξήρε ο Χουλιάν Κουέστα με δηλώσεις του στην Nova.

«Ο καλύτερος παίκτης είναι η ομάδα. Όλοι έπαιξαν καλά, δεν είμαι μόνο εγώ ή ο Φετφατζίδης που έβαλε το γκολ, είμαστε μια ομάδα», ανέφερε και συνέχισε:

«Η ομάδα έχει κάνει μία υπερπροσπάθεια, υπάρχει κόπωση, αλλά το κίνητρο για την πέμπτη θέση ήταν μεγάλο και νομίζω ότι με αυτή τη νίκη πετύχαμε τον στόχο μας», κατέληξε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για την απόκρουση του πέναλτι:
«Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό, απλώς κάνεις μια ανάλυση του αντιπάλου σου, ενώ παίζει μεγάλο ρόλο και ο παράγοντας τύχη. Προσπαθώ να διαβάσω και τη θέση σώματος του αντιπάλου. Πέρα από το πέναλτι, είναι σημαντική η δουλειά που έχουν κάνει και οι συμπαίκτες μου, όσοι έχουμε απομείνει και συνεχίζουμε. Ο καλύτερος παίκτης είναι η ομάδα. Όλοι έπαιξαν καλά, δεν είμαι μόνο εγώ ή ο Φετφατζίδης που έβαλε το γκολ, είμαστε μια ομάδα».

Για το κίνητρο των παικτών:
«Η ομάδα έχει κάνει μία υπερπροσπάθεια, υπάρχει κόπωση, αλλά το κίνητρο για την πέμπτη θέση ήταν μεγάλο και νομίζω ότι με αυτή τη νίκη πετύχαμε τον στόχο μας».

Για το μικρο ρόστερ:
«Η ομάδα θα συνεχίσει να παλεύει και να είναι ανταγωνιστική ως το τέλος. Θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να γίνει σωστή προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x