Την επιθυμία του να κρατήσει για ακόμα έναν χρόνο τους Αμρ Ουάρντα και Έργκους Κάτσε εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Focus.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ τόνισε ότι στην περίπτωση του Αιγύπτιου πολλές φορές κάνουν τα… στραβά μάτια και πρόσθεσε ότι ο Αλβανός διεθνής μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κρατήσουμε στην ΑΕΛ και του χρόνου τον Ουάρντα και τον Κάτσε, γιατί είναι παίκτες ποιότητας και προσωπικά πιστεύω ότι είναι και πολύ καλά παιδιά. Ο Ουάρντα έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, αλλά κάνουμε και τα στραβά μάτια σε κάποιες περιπτώσεις, τόσο εγώ, όσο και ο προπονητής, κ. Γρηγορίου.

Ο Εσίτι είναι καλύτερος από τον Κάτσε; Τον πλήρωσαν και 1 εκατομμύριο αν δεν απατώμαι, αυτά δεν γίνονται. Επίσης, ο Βέρνμπλουμ, που παίρνει 1,5 εκατομμύριο το χρόνο, είναι καλύτερος από τον Κάτσε; Πρόσφερε μήπως πιο πολλά; Μπορούν να παίξουν στον ΠΑΟΚ και ο Ουάρντα και ο Κάτσε, είμαι βέβαιος, αλλά μακάρι να μας τους αφήσει άλλη μια χρονιά ο ΠΑΟΚ».