Με απόλυτα θετικό μάτι βλέπει το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί υπερ-πρόεδρος στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Αλέξης Κούγιας.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη, «Έφεση της Τρίτης», ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ σημείωσε ότι μια τέτοια εξέλιξη (σε συνδυασμό με τον ερχομό του VAR) θα είναι ευχής έργον.

Αφού μίλησε λοιπόν με κολακευτικά λόγια για τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη και εξαπέλυσε εκ νέου βέλη εναντίον του Γιάννη Παπαδόπουλου, τόνισε ότι η ομάδα του κατάφερε να σωθεί, αν και ήταν στοχοποιημένη φέτος.Όσα είπε, ανάμεσα σε άλλα, ο Κούγιας

Για το ενδεχόμενο να τεθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο υπό υπερ-επιτροπεία: «Μακάρι. Εγώ επειδή είμαι ο μόνιμος στόχος του κ. Λαΐνη, ειδικά μετά τις τοποθετήσεις μου για την εισήγηση του Αλέξη Δέδε για την αποζημίωση του Γιάννη Παπαδόπουλου και με αυτά που βλέπω να συμβαίνουν, λέω μακάρι. Μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ είχαμε ενημερώσει τους αξιωματούχους της FIFA για πρόσωπα και συμπεριφορές.

Είπαμε για πρόσωπα, τι έχει συμβεί από το 1996, ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα από τότε, ότι γίνονται όργια στις εκλογές των ΕΠΣ. Είπαμε με ποιους συνδέονται τα πρόσωπα των Ενώσεων και πώς συνδέονται με τον κ. Δέδε. Σε συνδυασμό με το VAR, εμείς που έχουμε καθαρές ομάδες και δεν περιμένουμε να πάρουμε τον Γιάννη Παπαδόπουλο και το αφεντικό του να μας σώσουν, είναι καλά νέα αυτά».


Για την παρουσία του Θεόδωρου Θεοδωρίδη στην Ελλάδα: «Η FIFA είναι υπερτέρα αρχή της UEFA. Μετά τα όσα έχουν συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν και τον εξοστρακισμό του Πλατινί από την προεδρία, ο κ. Θεοδωρίδης είναι ουσιαστικά το αφεντικό του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Είναι ακέραιος χαρακτήρας και δεν συνέδεσε ποτέ τον εαυτό του με τον πατέρα του που είναι αντιπρόεδρος στον Ολυμπιακό. Είμαι βέβαιος ότι η παρουσία του κ. Θεοδωρίδη στην Ελλάδα μόνο καλό αποτέλεσμα μπορεί να έχει. Είναι μια ευχάριστη έκπληξη».

Για τις εκλογές της ΕΠΟ: «Ενώ θα έπρεπε μια εκλογή με δημοκρατικές διαδικασίες να είναι το μεγάλο όπλο γνωρίζουν όλοι πώς εκλέγονται αυτοί που εκλέγονται στην ΕΠΟ. Ξέρουμε ότι φεύγουν πούλμαν με μπράβους και τον Γιάννη Παπαδόπουλο και κάποτε ήταν άλλοι και πήγαιναν με χρήματα να εκλέξουν τον πρόεδρο της Ένωσης και μετά αυτός να εκλέξει το προεδρείο της ΕΠΟ. Αυτά τα έμαθε ο κ. Χούμπελ.

Όλα ξεκίνησαν από τότε που ο διεστραμμένος νους του Θωμά Μητρόπουλου συνέλαβε το σχέδιο να αγοράζονται οι εκλογές της ΕΠΟ και ο Κόκκαλης τον παρουσίαζε ως στενό του φίλο και ειδικό του σύμβουλο και γελούσε σαρδόνια. Τίποτα δεν άλλαξε από τότε. Απλά στη θέση του Θωμά Μητρόπουλου υπάρχει ο Γιάννης Παπαδόπουλος».


Για το γεγονός ότι σώθηκε η ΑΕΛ: «Η ομάδα μου είναι στοχοποιημένη φέτος. Σωθήκαμε γιατί είμαστε καλή ομάδα. Έχει καρκίνο το ελληνικό ποδόσφαιρο και το VAR θα είναι αντι-καρκινικό φάρμακο».

TAGS: Λάρισα