Εμφανώς χαρούμενος για την εικόνα της Μπαρτσελόνα και τη νίκη επί της Γιουβέντους (0-2) εμφανίστηκε ο Ρόναλντ Κούμαν, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί πως οι παίκτες του εμφανίστηκαν απελευθερωμένοι μετά την παραίτηση του Τζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου από την προεδρία του κλαμπ.

«Ήμασταν ανώτεροι, κάναμε το παιχνίδι μας και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ. Ήταν μια σπουδαία νίκη, στο πιο ολοκληρωμένο μας παιχνίδι φέτος», τόνισε.

«Εμείς πρέπει να εστιάσουμε στο αγωνιστικό κομμάτι και να δώσουμε εκεί όλη την ενέργειά μας. Ό,τι συμβαίνει στα διοικητικά δεν εξαρτάται από μας. Δεν συμφωνώ πάντως πως η ομάδα ένιωσε απελευθερωμένη. Καμία σχέση. Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του για τις τελευταίες εξελίξεις. Η ομάδα έδειξε ότι δεν επηρεάστηκε, ειδάλλως δεν θα έπαιζε έτσι», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν ανησυχεί μήπως η νέα διοίκηση δεν τον θέλει στον πάγκο, απάντησε: «Αν κάτι αφορά στη δική μου κατάσταση, τότε θα πρέπει να μιλήσουν σε μένα. Εγώ είμαι αφοσιωμένος στη δουλειά μου. Θα δούμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube