Europa League

Κόζακ: «Το σημερινό παιχνίδι μας έδειξε πως στην μπάλα τα πάντα μπορούν να συμβούν»

Στο γεγονός πως τα αουτσάιντερ στο ποδόσφαιρο έχουν τις δικές τους πιθανότητες στα ευρωπαϊκά «νοκ άουτ» ματς στάθηκε ο Γιαν Κόζακ μετά το 1-0 της Σλόβαν επί του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Europa League.

Ο Σλοβάκος τεχνικός τόνισε πως δικαίωσαν τους οπαδούς τους με αυτήν τη νίκη, θύμισε πως υπάρχει ρεβάνς στην Τούμπα και θεωρεί πως άντεξαν στην πίεση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά: «Το περίμενα αυτό. Ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για τους παίκτες μου το γεμάτο γήπεδο και η ωραία ατμόσφαιρα. Η ευκαιρία μας ήρθε με τον Αμπένα που βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και λειτούργησε εξαιρετικά.

Το σημερινό παιχνίδι μας έδειξε πως στην μπάλα τα πάντα μπορούν να συμβούν. Μένει ακόμα ένα παιχνίδι, αυτό της ρεβάνς. Τελείωσε μόλις το πρώτο ημίχρονο».

Είπε ακόμα: «Είχαμε στο πρώτο ημίχρονο τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο δεύτερο, ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε και μας πίεσε. Κρατάμε τη νίκη, είναι σημαντικό, όμως ξαναλέω δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει να "πεθάνουμε" μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ για να πάρουμε την πρόκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x