Stoiximan Super League

Κρέσπο: «Ο ΠΑΟΚ ήταν το πεπρωμένο μου»

Ως πεπρωμένο του, χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ο Άνχελ Κρέσπο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ισπανία, τονίζοντας ότι δεν περίμενε να μείνει τόσα χρόνια στην Ελλάδα.

Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε στην Ισπανία ο Άνχελ Κρέσπο, που όπως ήταν λογικό αναφέρθηκε και στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης χαρακτήρισε... πεπρωμένο τον «δικέφαλο του Βορρά» και τόνισε πως δεν περίμενε να μείνει τόσα πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

«Είμαι πολύ του πεπρωμένου και των σημαδιών. Αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση μετά το ενδιαφέρον που είχαν δείξει για εμένα την προηγούμενη χρονιά. Ο ΠΑΟΚ ήταν ο προορισμός που δεν περίμενα ότι θα κρατήσει τόσα χρόνια...» ανέφερε ο Ισπανός ποδοσφαιρισής.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Βρήκα ένα σύλλογο που μεγαλώνει, με εκπληκτικούς οπαδούς που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ατμόσφαιρα που υπάρχει στα παιχνίδια στην Ελλάδα δείχνει πόσο αφοσιωμένοι είναι οι οπαδοί, ειδικά στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που είναι οι πιο σημαντικοί αγώνες».

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την προσωπική ιστορία που είχε μαζί του: «Εκείνη την ημέρα είχα κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και ο μόνος που μου δημιουργούσε προβλήματα, ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ήμουν απολύτως απελπισμένος. Πριν από την αποβολή του, είχε χτυπήσει και εμένα, χωρίς να το δει ο διαιτητής. Ο πρόεδρος με κάλεσε και μου είπε ότι δεν μπορούσα να επικρίνω τη Ρεάλ Μαδρίτης επειδή ήταν φιλικός σύλλογος. Αφενός, μου τηλεφώνησε, λέγοντας να κλείσω το κινητό μου, να μπω στο σπίτι μου και να αποσυνδεθώ αλλά ταυτόχρονα έλεγε στον Τύπο ότι θα μπορούσα να τους βοηθήσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x