Champions League

Κρίνονται πολλά στη Γενεύη για την ΑΕΚ

Η πολύ δύσκολη ώρα για την ΑΕΚ φτάνει, καθώς ολοκληρώνεται την Πέμπτη η εκδίκαση της υπόθεσης για τα επεισόδια με τον Άγιαξ και αναμένει την τιμωρία από την UEFA.

Σε ρυθμούς... Γενεύης ζει η ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες, καθώς την Πέμπτη ολοκληρώνεται η διαδικασία της εκδίκασης από την UEFA για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ΟΑΚΑ στην τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση των «κιτρινόμαυρων» για το Champions Leaguen κόντρα στον Άγιαξ.

Η «Ένωση» γνωρίζει και η ίδια ότι είναι σε πολύ δύσκολη θέση σε ό,τι αφορά τα δεδομένα της εν λόγω υπόθεσης, καθώς κινδυνεύει με πολύ βαριά τιμωρία που μπορεί να φτάσει ακόμα και σε αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που προβλέπεται από το ποινολόγια της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν καταθέσει τα υπομνήματά τους και τα έγγραφα που αφορούν την υπόθεση και πλέον για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της εκδίκασης, απομένει η προφορική ακρόαση από πλευράς ΑΕΚ, κάτι που είχε ζητήσει η ίδια η ΠΑΕ και το αποδέχθηκε η UEFA.

Τις θέσεις της «Ένωσης» θα εκπροσωπήσουν στη Γενεύη ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου και η αναπληρώτρια γενική διευθύντρια, Αγγελική Αρκάδη, που θα πετάξουν σήμερα το απόγευμα για την πόλη της Ελβετίας.

Όσο για το πότε θα υπάρξει απόφαση, δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, αλλά το πιθανότερο είναι αυτή να γνωστοποιηθεί στην ομάδα μέχρι την Παρασκευή, το πολύ μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x