Stoiximan Super League

Κρίσιμη σύσκεψη κορυφής στον Ατρόμητο

Ώρες αποφάσεων εν όψει της επόμενης μέρας στον Ατρόμητο.

Το κάκιστο κλίμα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο όχι μόνο παραμένει, αλλά η απόφαση ώστε να προχωρήσουν οι ενέργειες με τις οποίες θα πραγματοποιηθεί ένα ηλεκτροσόκ εντός αποδυτηρίων, φαντάζει ειλημμένη.

Η απόφαση για επιβολή βαρύτατου προστίμου επιβεβαιώνεται και πλέον μένει να ανακοινωθεί το ύψος του, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα πολύ υψηλό ποσό που είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν έχει επιβληθεί στο παρελθόν από τον Γιώργο Σπανό, δείγμα του έντονου εκνευρισμού του.

Από εκεί και πέρα, αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής, ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο, τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο και τον προπονητή, Σάββα Παντελίδη.

Σε αυτή τη συνάντηση, οι πλευρές θα εκφράσουν τις απόψεις τους για το τι φταίει για την εικόνα της ομάδας, θα προτείνουν τις λύσεις και από εκεί πέρα θα παρθούν αποφάσεις για πρόσωπα και καταστάσεις.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά που είναι δεδομένο ότι θα απασχολήσουν τους Περιστεριώτες, σε πρώτο πλάνο θα τεθεί η προοπτική απόκτησης ενός αμυντικού και πιθανότατα ενός εξτρέμ, αν και αυτό θα ξεκαθαρίσει μετά την αυριανή συνάντηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x