Champions League

Κριστιάνο: «Η Γιουβέντους μπορεί να πάρει τα πάντα φέτος»

Ο Πoρτογάλος υποστήριξε ότι η ιταλική ομάδα είναι καλύτερη από πέρσι, περισσότερο βελτιωμένη και έπλεξε το εγκώμιο του Σάρι.

Πεπεισμένος ότι η Γιουβέντους μπορεί να κατακτήσει τα πάντα φέτος εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού αγώνα με τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Ο Πoρτογάλος υποστήριξε ότι η ιταλική ομάδα είναι καλύτερη από πέρσι, περισσότερο βελτιωμένη και έπλεξε το εγκώμιο του Σάρι υποστηρίζοντας ότι ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται φέτος του αρέσει περισσότερο και ταιριάζει στο υλικό της ομάδας.

«Έχουμε βελτιωθεί και είμαι πολύ χαρούμενος για το πως πάνε τα πράγματα. Έχουμε αλλάξει με τον Σάρι, έχω περισσότερη ελευθερία όμως έχουμε ακόμα πράγματα να βελτιώσουμε», ανέφερε και συνέχισε:

«Με τον Αλέγκρι κάναμε εξαιρετική δουλειά αλλά με τον Σάρι έχουμε βελτιωθεί και άλλο, έχω αλλάξει θέση. Πάντα προσπαθώ να κινούμε στον αγωνιστικό χώρο εκεί που νιώθω ωραία.
Πρέπει να παλέψουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα ξανά και να προσπαθήσουμε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός είναι ο στόχος μας. Τα συλλογικά αποτελέσματα είναι σημαντικά. Όσο για τη «Χρυσή Μπάλα» δεν έχω να πω κάτι. Δεν είναι σημαντικό να κερδίσω εγώ ή όχι αλλά η ομάδα. Απολαμβάνω να παίζω με τους συμπαίκτες μου. Είναι όλοι τους πολύ δυνατοί. Ο Ντιμπάλα έδειξε πως μπορεί να σκοράρει παρά το ότι τον αμφισβητούσαν»
, κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x