Champions League

Κριστιάνο: «Με ενδιαφέρει η Ρεάλ, όχι ο Μουρίνιο»

Δεν έδειξε να νιάζεται και πολύ με το ενδεχόμενο φυγής του Ζοσέ Μουρίνιο από την Μαδρίτη, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ξεκαθαρίζοντας πως τον απασχολεί μόνο η ομάδα και το τι κάνει ο ίδιος.

Φαίνεται πως η μεικτή ζώνη μετά το ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ντόρτμουντ έκρυβε αρκετές… εκπλήξεις.

Αφού λοιπόν ο Ζοσέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως πιθανώς να μην είναι στην Μαδρίτη την επόμενη σεζόν, ήρθε ο Κριστιάνο Ρονάλντο να υπογραμμίσει πως δεν τον ενδιαφέρει η υπόθεση παραμονής του «special one», παρά μόνο ο εαυτός του και η «βασίλισσα».

«Δεν με απασχολεί ο Ζοσέ Μουρίνιο. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και εγώ», ήταν το λακωνικό του σχόλιο όταν ερωτήθηκε για το μέλλον του τεχνικού του στον πάγκο της ομάδας.

Όσον αφορά το δικό του μέλλον στους Μαδριλένους τόνισε… «Έχω δύο χρόνια συμβόλαιο ακόμα με την ομάδα και στην παρούσα φάση δεν με απασχολεί η ανανέωσή του. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, με τους οπαδούς να μας στηρίζουν. Το μόνο που θέλω είναι να νικάμε. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους φίλους μας».

Για το παιχνίδι και τον αποκλεισμό από την Ντόρτμουντ είπε: «Θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στον τελικό, γιατί δείξαμε πως είμαστε μεγάλη ομάδα. Θα επιστρέψουμε του χρόνου για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Ωστόσο, μας μένει μια στεναχώρια για φέτος, πρέπει να συγχαρούμε την Ντόρτμουντ για την επιτυχία τους. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, είχαμε κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, όμως δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Αν είχαμε βάλει νωρίς γκολ, πιθανώς να είχε αλλάξει η ροή του παιχνιδιού. Ένιωθα πολύ καλά, δεν με ενόχλησε το πόδι μου, παρά τον τραυματισμό τις τελευταίες ημέρες».

Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x