Κύπελλο Ελλάδας

Κρίστινσον: «Το γκολ έρχεται γιατί επιμένουμε έως το τέλος»

Ο Έγκμουντουρ Κρίστινσον στάθηκε στην επιμονή του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη, ενώ επεσήμανε ότι στόχος της ομάδας του είναι να πάρει κάθε τίτλο.

Σύνθημα για κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό έδωσε ο Έγκμουντουρ Κρίστινσον μετά τη ρεβάνς με τον Άρη, από την οποία πήραν την πρόκριση οι Πειραιώτες με απίστευτο τρόπο και ο Ισλανδός στάθηκε στην επιμονή της ομάδας του έως το τέλος.

Αναλυτικά μίλησε στην Cosmote TV:
Για το γεγονός ότι πέρασε στην επόμενη φάση: «Ο Ολυμπιακός πηγαίνει για κάθε τίτλο. Είμαστε εδώ λοιπόν. Ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα, αλλά εμείς κάναμε ένα σημαντικό βήμα για να επαναλάβουμε την περσινή ιστορία».

Για τα γκολ στο φινάλε των αγώνων: «Η συμπεριφορά μας είναι να πιέζουμε έως το τέλος για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Σήμερα ήταν διαφορετικό το γκολ, αλλά πάντοτε επιμένουμε έως το τέλος. Το γκολ έρχεται γιατί επιμένουμε πάρα πολύ».

Για το γεγονός ότι έχει λίγες συμμετοχές: «Πρέπει να δουλέψουμε στις προπονήσεις. Να είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά. Περιμένουμε την ευκαιρία μας. Πρέπει να επιμένουμε δουλεύοντας για να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δίνονται».




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Και στο τέλος περνάει ο Ολυμπιακός!
Τα highlights του Άρης-Ολυμπιακός

Άρης-Ολυμπιακός: Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ λάθος του Κουέστα που εκμεταλλεύτηκε ο Μπουχαλάκης για το 1-1 (video)
Ο επιδεικτικός πανηγυρισμός του Ελ Αραμπί μπροστά στον Κουέστα (video)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x