Ο Σέρβος μέσος της «Ένωσης» τόνισε πως ξεκίνησαν καλά στο δεύτερο ημίχρονο και έδωσε σύνθημα για το ματς πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ την ερχόμενη Κυριακή, στάθηκε στην αυτοπεποίθηση που αποκτούν από αυτά τα ματς και περιμένει την επιστροφή των τραυματιών.

Αναλυτικά: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν κακοί. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεχτήκαμε το πρώτο γκολ. Συνεχίσαμε να προσπαθούμε και δεχτήκαμε και το δεύτερο λίγο πριν το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, κάναμε μια πολύ καλή αρχή, αλλά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και να πάρουμε κάποιους βαθμούς από το παιχνίδι. Αυτό είναι, όμως, το ποδόσφαιρο, πρέπει τώρα να κοιτάξουμε μπροστά στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Μετά από αυτό το ματς, φεύγουμε με αυξημένη αυτοπεποίθηση, μπορεί όταν χάνουμε, να βγαίνουν και να λένε ότι δεν είμαστε καλοί, αλλά κόντρα σε τέτοιο αντίπαλο αποδείξαμε ότι είμαστε ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Με την έλευση των τραυματισμών θα είναι καλύτερα τα πράγματα, γιατί θα έχει περισσότερες λύσεις ο προπονητής και θα παιδιά θα βοηθήσουν. Έχω παίξει πολλά παιχνίδια με τον Σάκχοφ τον τελευταίο καιρό. Το καλύτερο για έναν παίκτη είναι να αγωνίζεται πολύ, παρά να κάνει πολλές προπονήσεις και να αγωνίζεται λίγο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.