Stoiximan Super League

Κυνηγάει Αράο και Μεριά ο Ολυμπιακός!

Ραγδαίες εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς οι ερυθρόλευκοι εντείνουν τις προσπάθειές τους για τον Βραζιλιάνο χαφ και τον Τυνήσιο στόπερ!

Ανεβάζουν... ταχύτητα στα μεταγραφικά τους μέτωπα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι εντείνουν τις προσπάθειές τους για την απόκτηση του Βραζιλιάνου χαφ Αράο και του Τυνήσιου στόπερ Μεριά!

Οι Πειραιώτες επιχειρούν να κλείσουν με θετικό τρόπο τις δύο υποθέσεις και μάλιστα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα προκειμένου να... λύσουν τα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς, αφού και στο σημερινό φιλικό με την Γκενκ διαπιστώθηκε «σοβαρό» πρόβλημα σε κέντρο άμυνας και άξονα...

Ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει νέο δίαυλο επικοινωνίας με τη Φλαμένγκο, εκεί όπου ανήκει ο Αράο, και εκφράζεται αισιοδοξία πως παρά τα... εμπόδια που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα, είναι πολύ πιθανό ο ποδοσφαιριστής να φορέσει τη φανέλα του συλλόγου, αφού θέλει να αγωνιστεί στην Ευρώπη και αποτελεί τον «εκλεκτό» του Πορτογάλου κόουτς για το κέντρο.

Όσον αφορά τον Μεριά, μπορεί πριν μερικές μέρες να ναυάγησε η... κλεισμένη μεταγραφή του (λόγω της αλλαγής στάσης της Σφαξιέν), ωστόσο η νυν ομάδα του Τυνήσιου έριξε εκ νέου γέφυρες προς την πλευρά του Ολυμπιακού, βλέποντας και τη διάθεση του 25χρονου διεθνή κεντρικού αμυντικού να έρθει στην Ελλάδα. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και πιθανότατα τα επόμενα 24ώρα να έχουμε οριστικές εξελίξεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x