Stoiximan Super League

Κυρίως πρώτο… πιάτο! (vids)

Εντυπωσιακά ξεκίνησε το 12ο πρωτάθλημα στην ιστορία της Σούπερ Λίγκας, με το κυρίως… μενού να είναι σήμερα με τους εκτός έδρας αγώνες Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και το ματς της ΑΕΚ στο άδειο ΟΑΚΑ.

«Παρών» φώναξε ο Ολυμπιακός στην χθεσινή πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, επικρατώντας με σκορ 4-1 της ΑΕΛ στο άδειο λόγω τιμωρίας Καραϊσκάκη.

Το κυρίως μενού όμως είναι σήμερα με τους εκτός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, ενώ η ΑΕΚ δίνει τον πρώτο παιχνίδι της σεζόν στο άδειο (επίσης για τιμωρία) ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» κλείνουν το σημερινό πρόγραμμα με την αναμέτρηση στην Κρήτη, κόντρα στον Πλατανιά που την περσινή σεζόν έφτασε κοντά στη συμμετοχή του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, τα οποία πλέον παύουν να υφίστανται.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», τώρα, δοκιμάζεται στην έδρα του Λεβαδειακού, έχοντας αρκετές απουσίες που αναγκάζουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ψάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα ενόψει του δεύτερου αγώνα με την Έστερσουντ στη Σουηδία.

Η ΑΕΚ, από την πλευρά της, υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, όπου την Πέμπτη θα φιλοξενήσει την Μπριζ μετά το 0-0 στο Βέλγιο που της δίνει το δικαίωμα να ονειρεύεται τη συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League.

Στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχει και το Κέρκυρα-Πανιώνιος, με τους Νεοσμυρνιώτες να θέλουν να δώσουν συνέχεια στο φετινό καλό ξεκίνημά τους και την περσινή εξαιρετική πορεία τους στο πρωτάθλημα, καταφέρνοντας να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο 19 Αυγούστου

Ξάνθη-Λαμία 0-0

Ήταν η πρεμιέρα, αλλά η υποψηφιότητα για ένα απ'τα χειρότερα ματς της σεζόν είναι έτοιμη. Ξάνθη και Λαμία έμειναν στο 0-0, σε ένα παιχνίδι που έχει ξεχαστεί και αφήνει με χαμόγελα τους φιλοξενούμενους. Διαβάστε περισσότερα



Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

«Μπήκε» ιδανικά στο νέο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα! Η ομάδα του Πετράκη δεν «μάσησε» από το πρέσινγκ του Αστέρα και κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη μέσα στην Τρίπολη (2-1)! Διαβάστε περισσότερα



Ολυμπιακός-ΑΕΛ 4-1

Εμφατικά ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Με τον Φορτούνη να έχει πολλά κέφια και να σκοράρει δις, οι Πειραιώτες σκόρπισαν την ΑΕΛ με 4-1 στην πρεμιέρα! Σκόραραν και οι Ανσαριφάρντ, Φιγκέιρας. Διαβάστε περισσότερα



Κυριακή 20 Αυγούστου

ΑΕΚ-Παναιτωλικός (19:15, Novasports 2)
Διαιτητής: Τζήλος

Κέρκυρα-Παναιτωλικός (19:15, Novasports 4)
Διαιτητής: Κουτσιαύτης

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ (19:15, Novasports 3)
Διαιτητής: Μάνταλος

Πλατανιάς-Παναθηναϊκός (21:30 , Novasports 1)
Διαιτητής: Παπαπέτρου

Δεύτερα 21 Αυγούστου

Ατρόμητος-Απόλλων (21:30, Novasports 1)
Διαιτητής: Σκουλάς

* Ο Παναθηναϊκός αρχίζει το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς

Η επόμενη (2η) αγωνιστική

Σάββατο 26 Αυγούστου

Παναιτωλικός-Ατρόμητος (19:15)
Πλατανιάς-Ξάνθη (19:15)
Λαμία-Ολυμπιακός (21:30)

Κυριακή 27 Αυγούστου

ΠΑΟΚ-Κέρκυρα (19:15)
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός (19:15)
Πανιώνιος-Απόλλων (19:15)
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (21:30)

Δευτέρα 28 Αυγούστου

ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης (21:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x