Stoiximan Super League

Λαγαρίας: «Νίκη αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας για τον ΠΑΟΚ»

O νομικός που συνεργάστηκε με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην υπόθεση, σχολίασε την αθώωσή του για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη.

Για νίκη αξιοπρέπειας του ΠΑΟΚ έκανε λόγο ο Νίκος Λαγαρίας μετά την αθώωση της ΠΑΕ για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη. Ο γνωστός νομικός συμετείχε στην δίκη του CAS ως πραγματογνώμονας προταθείς από τον ΠΑΟΚ, ενώ στην διαδικασία ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων παραστάθηκε ως πληρεξούσιος δικηγόρος της ΠΑΕ.

«Η απόφαση είναι 106 σελίδες, που απευθύνονται σε νομικούς. Υπάρχει μια παράγραφος που απευθύνεται σε όλους. Νομίζω ότι είναι η πρώτη απόφαση της νέας σύνθεσης της Επιτροπής. Σε αυτή την παράγραφο λέγονται τα πάντα, δηλαδή αποφαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ δεν κρίνεται πειθαρχικά ελεγκτέος ως υπαίτιος για την παράβαση του άρθρου 69 παράγραφος 9 και σύμφωνα με τα αναφερόμενα της απόφαση της ΕΕΑ. Δεν υπάρχει πολυϊδιοκτησία. Το λέει πολύ καθαρά», δήλωσε στον Metropolis και πρόσθεσε:

«Επίσης, σημειώνει ότι δεν ήταν δεσμευτική η απόφαση της ΕΕΑ και η Επιτροπή Εφέσεων συμπληρώνει ότι ήταν και αβάσιμη. Είναι μια πεντακάθαρη απαλλαγή του ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχουν αμφιβολίες και αστερίσκοι. Μόνο καθαρές κουβέντες. Η ιστορία τελείωσε. Είναι μέρα γιορτής για τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μια νίκη αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας. Ευχαριστώ τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και προσωπικά τον Ιβάν Σαββίδη που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω τη χαρά αυτή μετά από εννέα μήνες προσπαθειών. Είμαι σίγουρος ότι αρχίζει μια νέα εποχή για τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x