Γερμανία

Λεβ: «Καταλαβαίνω την απογοήτευση του Τερ Στέγκεν, αλλά μόνο ένας παίζει βασικός»

Θέση πήρε ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Γερμανίας, Γιοαχίμ Λεβ, σχετικά με το... περιβόητο, πλέον, θέμα του βασικού τερματοφύλακα στη «νατσιονάλμανσαφτ»...

Η νέα μεγάλη εμφάνιση του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, έφερε και πάλι στο προσκήνιο το θέμα για τον βασικό γκολκίπερ στην εθνική ομάδα της Γερμανίας. Βλέπετε, ο τερματοφύλακας των Καταλανών, ουσιαστικά ήταν αυτός που χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε!

Συγκεκριμένα, ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε πέναλτι του Μάρκο Ρόις, ενώ προχώρησε και σε σωρεία επεμβάσεων, με αποτέλεσμα και πάλι να ανοίξει η διαμάχη για το ποιος πρέπει να είναι ο βασικός τερματοφύλακας των «πάντσερ», μεταξύ Τερ Στέγκεν και Μάνουελ Νόιερ, με τον γκολκίπερ της Μπάγερν να είναι αυτή τη στιγμή η επιλογή για τον «άσο».

Καταλληλότερος αρμόδιος να μιλήσει για το θέμα, δεν ήταν άλλος από τον ίδιο τον Λεβ, ο οποίος δήλωσε σχετικά στην «Bild»:
«Μόνο χαρούμενοι μπορούμε να είμαστε που έχουμε τον Νόιερ και τον Τερ Στέγκεν στην ομάδα μας, που είναι δύο παγκοσμίου κλάσης τερματοφύλακες. Ο Τραπ και ο Λένο είναι επίσης, δύο αξιόλογες επιλογές», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Γερμανού εκλέκτορα.

Για να αναφερθεί στη συνέχεια συγκεκριμένα στον Τερ Στέγκεν: «Είναι λογικό ο καθένας να έχει φιλοδοξίες και να θέλει να παίζει. Ο Άντι Κέπκε και εγώ θα τηρήσουμε την υπόσχεσή μας στον Μαρκ (σ.σ. Τερ Στέγκεν) ότι θα πάρει τις ευκαιρίες του από εμάς. Καταλαβαίνουμε την απογοήτευσή του, όμως μόνο ένας μπορεί να παίζει».

Επιμέλεια: Βασίλης Ταμπραντζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x