Γερμανία

Φορολογικά μπλεξίματα για τον Λεβαντόφσκι

Μπλεξίματα με τις Αρχές λόγω φερόμενης μη καταβολής φόρου από τα διαφημιστικά του έσοδα ενδέχεται να έχει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Προβλήματα με τον νόμο είναι πολύ πιθανόν να έχει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι, ο οποίος φέρεται να μην έχει πληρώσει τους φόρους από τα διαφημιστικά του έσοδα (σε Γερμανία ή Πολωνία) μέχρι το 2016.

Όπως δημοσίευσε το «Der Spiegel» την Πέμπτη (4/3), ο στράικερ της Μπάγερν Μονάχου -και βραβευμένους από τη FIFA ως ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο για το 2020- ενδέχεται να υπέπεσε σε «αμφισβητήσιμα τεχνάσματα», τα οποία προέκυψαν ύστερα από ανάλυση εκατοντάδων εγγράφων από τις Αρχές.

Ο δικηγόρος και παιδικός φίλος του Λεβαντόφσκι, Καμίλ Γκορζέλνικ, υποστηρίζεται πως εκμεταλλεύτηκε «παράθυρα», προκειμένου να φέρει οικονομικά οφέλη στον πρώτο. Μάλιστα, φέρεται να τόνισε με παλιότερο mail του στον πρώην μάνατζερ του Λεβαντόφσκι (με τον οποίο βέβαια ο τελευταίος εδώ και καιρό βρίσκεται σε διαμάχη) και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, Τσέζαρι Κουχάρσκι, ότι «πρέπει να ρισκάρεις, προκειμένου να αποκομίσεις οφέλη».

Από την πλευρά του ο Πολωνός επιθετικός επισημαίνει μέσω εκπροσώπου του ότι πάντα συμμορφώνεται με τον νόμο και συνεργάζεται με τις Αρχές.

Διαβάστε ακόμα:


Επίσημο: Στην Μπάγερν μέχρι το 2026 ο Μουσιάλα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x