Champions League

Λειψία-Τότεναμ: Ο πρώτος λόγος στους γηπεδούχους

Η Λειψία υποδέχεται την Τότεναμ έχοντας κερδίσει το πρώτο ματς στο Λονδίνο.

Σαφές προβάδισμα πρόκρισης δίνει στην Λειψία έναντι της Τότεναμ το 1-0 στο Λονδίνο προ τριών εβδομάδων. Όμως ποιος μπορεί να ξεγράψει την ομάδα που πέρσι έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League;

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σερί ισοπαλίες στην Bundesliga, που τους έριξαν στην τρίτη θέση και στο -5 από την πρωτοπόρο Μπάγερν. Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν υπολογίζει στον τραυματία Όρμπαν, ενώ αμφίβολοι είναι οι Καμπλ, Κονατέ, αλλά και ο σκόρερ του πρώτου αγώνα, Τίμο Βέρνερ, που πάντως μάλλον θα αγωνιστεί.

Στον αντίποδα, η Τότεναμ συμπλήρωσε πέντε σερί ματς δίχως νίκη και έχει υποχωρήσει όγδοη στην Premier League, ενώ ο αποκλεισμός από τη Νόριτς στο Κύπελλο φαίνεται πως θα την κρατήσει για έναν ακόμη χρόνο χωρίς τίτλο. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει μάθει να ζει με τα προβλήματα, καθώς εκτός πλάνων πέρα από τους συνήθεις Κέιν και Σον είναι επίσης οι Ντέιβις, Μπέργκβαϊν και Φόιτ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε.

Λειψία (Νάγκελσμαν): Γκουλάσι, Κλόστερμαν, Ουπαμεκάνο, Χάλστενμπεργκ, Άνταμς, Λάιμερ, Ζάμπιτσερ, Ανχελίνιο, Βέρνερ, Σικ, Ενκούνκου.

Τότεναμ (Μουρίνιο): Γιορίς, Οριέ, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Ντάιερ, Βερτόνχεν, Γουίνκς, Λο Σέλσο, Λαμέλα, Μόουρα, Άλι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x