Stoiximan Super League

Λεοζίνιο για το τέλος της καριέρας του Περόνε: «Ήταν πηγή έμπνευσης για εμένα»

«Είναι μια στενάχωρη είδηση, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ήταν ένας ποδοσφαιριστής έμπνευση για μένα, τον θαύμαζα. Έφτασε, όμως, το πλήρωμα του χρόνου και δυστυχώς λέει αντίο», ανέφερε

Την απόφαση του Εμάνουελ Περόνε να σταματήσει την καριέρα του σχολίασε ο Λεοζίνιο μιλώντας σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

«Είναι μια στενάχωρη είδηση, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έρχεται κάποτε αυτή η στιγμή. Ήταν ένας ποδοσφαιριστής έμπνευση για μένα, τον θαύμαζα. Έφτασε, όμως, το πλήρωμα του χρόνου και δυστυχώς λέει αντίο», ανέφερε και συνέχισε:

«Είναι πολύ έξυπνος ποδοσφαιριστής. Συνεργαστήκαμε σε πολλές ομάδες και ήξερα από πριν τι θα κάνει, πού πρέπει να του δώσω τη μπάλα. Συνεννοούμασταν πολύ γρήγορα. Το γεγονός όμως ότι έκανε πολύ μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα οφείλεται και στον χαρακτήρα του. Είναι μια έντονη προσωπικότητα και αυτό τον βοήθησε να κάνει μια τόσο όμορφη καριέρα. Θα ήθελα να τον δω να συνεχίζει στο γήπεδο, όμως αυτή είναι η απόφασή του και πρέπει να τη σεβαστούμε».

Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα απευθυνόμενος στον πρώην συμπαίκτη του.

«Τώρα που σταματά το ποδόσφαιρο να έχει μια όμορφη ζωή, και να συνεχίσει να είναι κοντά στο ποδόσφαιρο. Και ό,τι το καλύτερο στη ζωή του», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x