Stoiximan Super League

Λεπτομέρειες για Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό

Ο 25χρονος άσος έχει κάνει ότι μπορεί για να τρέξει τις εξελίξεις και να φορά τα πράσινα με τον Παναθηναϊκό να κινείται και αυτός μεθοδικά και να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα είναι ο Γκαγιάς Ζαχίντ. Ο 25χρονος άσος έχει κάνει ότι μπορεί για να τρέξει τις εξελίξεις και να φορά τα πράσινα με τον Παναθηναϊκό να κινείται και αυτός μεθοδικά και να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα ο Ζαχίντ έχει συμφωνήσει να «κόψει» τον μισθό του γιατί οι απολαβές του είναι 450.000 ευρώ και ο ΑΠΟΕΛ θέλει να βάλει ελάχιστα χρήματα για τον δανεισμό του με αποτέλεσμα το τριφύλλι να ανεβάζει τα χρήματα που καλύπτει από τις απολαβές του. Την ίδια στιγμή ο ΑΠΟΕΛ πιέζει να μπει οψιόν αγοράς και μάλιστα υποχρεωτική εάν ο παίκτης «πιάσει» κάποιους αριθμούς.

Αυτά θεωρούνται εύκολα προσπελάσιμα με τους ανθρώπους που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις στην Κύπρο να τονίζουν ότι όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους και ο Ζαχίντ θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό του χρόνου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x