Europa League

Χωρίς... ζόρια καθάρισε τη Ζόρια η Λέστερ!

Άνετη επικράτηση για τη Λέστερ, που νίκησε 3-0 εντός έδρας τη Ζόρια και ξεκίνησε με το δεξί τους ομίλους του Europa League.

Ιδανικά ξεκίνησε τους ομίλους του Europa League η Λέστερ, η οποία δεν πτοήθηκε από τις απουσίες της και «πάτησε» τη Ζόρια (3-0 εντός έδρας).

Οι «αλεπούδες» παρατάχθηκαν δίχως τους βασικούς Σογιουνσού (στόπερ), Εντιντί (χαφ) και Βάρντι (φορ), ωστόσο ξεπέρασαν τα όποια εμπόδια και συνέχισαν την παράδοση που θέλει τις αγγλικές ομάδες να μην χάνουν εντός έδρας από Ουκρανούς (26-7-0 πλέον)!

Η ομάδα του Ρότζερς ανέλαβε από τα πρώτα λεπτά την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν είχε τον τρόπο να γίνει ιδιαίτερα απειλητική, ενώ στο 21' την κράτησε όρθια ο γκολκίπερ Σμάιχελ σε τετ-α-τετ.

Παρ’ όλα αυτά, ευτύχησε να προηγηθεί στο 29’, σε μια φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή: το σουτ του Μπαρνς κατέληξε στο δοκάρι, με τον Μάντισον να παίρνει το ριμπάουντ και να πλασάρει από κοντά για το 1-0.

Το πρώτο μέρος έκλεισε ιδανικά για τη Λέστερ, καθώς στο 45’ ο Ιχεανάτσο έστρωσε στον Μπαρνς, ο οποίος μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με εξαιρετικό πλασέ έγραψε το 2-0.

Το... κερασάκι στην τούρτα για τους Άγγλους έβαλε στο 67’ ο Ιχεανάτσο, που εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Ιβανίσενια και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με σουτ μέσα από την περιοχή.

Από ‘κει και πέρα, οι «αλεπούδες» έριξαν στροφές κι έκαναν συντήρηση δυνάμεων ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Παρ’ όλα αυτά, στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και το 3-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.



Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου:

Λέστερ-Ζόρια 3-0
(29’ Μάντισον, 45’ Μπαρνς, 67’ Ιχεανάτσο)

Μπράγκα-ΑΕΚ 3-0
(44’ Γκαλένο, 78’ Παουλίνιο, 88’ Ρ. Όρτα).

Η βαθμολογία:

Μπράγκα 3 (3-0)

Λέστερ 3 (3-0)

ΑΕΚ 0 (0-3)

Ζόρια 0 (0-3)

Η επόμενη αγωνιστική (29/10):

ΑΕΚ-Λέστερ

Ζόρια-Μπράγκα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x