Champions League

Παίζει με Αταλάντα ο Σαλάχ

Με τον Μοχάμεντ Σαλάχ κανονικά στην αποστολή της θα υποδεχθεί η Λίβερπουλ την Αταλάντα στην αυριανή αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτοιμος να επιστρέψει στην δράση με την Λίβερπουλ είναι ο Μο Σαλάχ. Όπως ενημέρωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο Αιγύπτιος επιθετικός ξεπέρασε τον κορωνοϊό και ενσωματώθηκε χθες στις προπονήσεις της ομάδας.

Θα είναι λοιπόν κανονικά στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με την Αταλάντα στο «Άνφιλντ» για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν αποκλείεται να είναι και στην ενδεκάδα.

«Προπονήθηκε μαζί μας και έδειξε σε πραγματικά καλή κατάσταση. Ήταν αρνητικός στο τεστ όπως και όλοι υπόλοιποι. Είναι διαθέσιμος για αύριο και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Για τους υπόλοιπους, δεν υπάρχουν νέα. Ένας βρίσκεται πιο κοντά, αλλά οι άλλοι όχι. Αυτή είναι η τωρινή κατάσταση και δεν θέλω να πω περισσότερα πράγματα, γιατί δεν ξέρω με ποιους παίκτες θα έρθει η Αταλάντα, οπότε γιατί να δώσω εγώ πληροφορίες;», ήταν επ’ ακριβώς τα λόγια του προπονητή της Λίβερπουλ για τον Αιγύπτιο επιθετικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x