Αγγλία

Λίβερπουλ: Το βάθος πάγκου, σε… βάθος χρόνου

Η εξέλιξη, τα επιτεύγματα και η ποδοσφαιρική αρτιότητα της Λίβερπουλ τα τελευταία 3 χρόνια δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης.

Γεννάται όμως το εύλογο ερώτημα του εάν η ομάδα του λιμανιού χρειάζεται περαιτέρω εμβάθυνση του ρόστερ της για να συνεχίζει να διατηρείται στο ίδιο κορυφαίο επίπεδο και τα προσεχή χρόνια.

Mε την Αγγλική Ομοσπονδία να μην δείχνει διατεθειμένη να δει την τρέχουσα σεζόν να ακυρώνεται και με όλα να δείχνουν ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων θα επαναρχίσουν κανονικά μέσα στον Ιούνιο, η διαφαινόμενη στέψη της Λίβερπουλ ως πρωταθλήτρια Αγγλίας, μοιάζει απλά θέμα χρόνου.

Την περίοδο 2018/2019 η ομάδα κινήθηκε για τους Ναμπί Κειτά από την Λειψία, Φαμπίνιο από την Μονακό, Σακίρι από την Στόουκ, Άλισον από την Ρόμα, Σεπ Φαν ντερ Μπεργκ από την Τσβόλε καθώς και για τον νεαρό Άιζακ Κρίστι-Ντέιβις από τις ακαδημίες της Τσέλσι. Στις 2 τελευταίες μεταγραφικές περιόδους η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ απέκτησε τον 17χρονο Χάρβι Έλιοτ, τους τερματοφύλακες Άντριαν και Λόνεργκαν καθώς και τον πολυθεσίτη Τακούμι Μιναμίνο από την Σάλτσμπουργκ τον Ιανουάριο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x