Europa League

Βρήκε τον… δάσκαλο της η Μίλαν

Τον δάσκαλο της βρήκε στο πρόσωπο της Λιλ η Μίλαν που δεν πέρασε από το «Πιέρ Μουρουά» και έμεινε δεύτερη στον όμιλο. Ζωντανές ελπίδες για Σπάρτα Πράγας.

Ούτε τώρα κατάφερε να βρεθεί επικεφαλής του ομίλου της η Μίλαν, αφού δεν μπόρεσε να φύγει με τη νίκη από το «Πιέρ Μουρουά» κόντρα στη Λιλ (1-1). Οι Γάλλοι που πέρασαν από το «Σαν Σίρο» με τριάρα την προηγούμενη αγωνιστική, βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά βρήκαν τρόπο να τσιμπήσουν τον βαθμό και να διατηρηθούν στην κορυφή του ομίλου.

Μετά το στραπάτσο της προηγούμενης αγωνιστικής στο Μιλάνο οι «ροσονέρι» φάνηκε πως ήξεραν καλύτερα τι να περιμένουν.

Όταν χρειάστηκε μάλιστα χτύπησαν στην κόντρα και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Καστιγέχο. Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Τσαλχάνογλου έκανε την κάθετη, βρήκε τον Ρέμπιτς στην περιοχή, με τον Κροάτη να στρώνει δίπλα στον Ισπανό ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Οι Γάλλοι πάντως βρήκαν τον τρόπο να ισορροπήσουν το ματς και στη συνέχεια να ισοφαρίσουν στο 65’ όταν ο Ντέιβιντ συνδυάστηκε με τον Μπαμπά που τελείωσε ιδανικά τη φάση νικώντας τον Ντοναρούμα για το 1-1.

Ανατροπή… ελπίδας για Σπάρτα Πράγας

Νίκη που διατηρεί ζωντανές ελπίδες πρόκρισης πήρε με σπουδαία ανατροπή η Σπάρτα Πράγας που επικράτησε 4-1 της Σέλτικ. Μετά την ισοπαλία στο άλλο παιχνίδι του ομίλου οι Τσέχοι βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής και συνεχίζουν να είναι στο κόλπο της πρόκρισης.

Οι Σκωτσέζοι έψαχναν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο και κατάφεραν να μπουν ιδανικά στο ματς, παίρνοντας νωρίς προβάδισμα στην Πράγα. Η ομάδα του Λένον βρήκε χώρους στην κόντρα και στο 15ο λεπτό ο Ελιουνούσι βρήκε τον Εδουάρδο που πάτησε περιοχή και εκτέλεσε σωστά κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν τρόπο να απαντήσουν νωρίς, όταν στο 27’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Παβένκα που εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο, έστρωσε στον Χάνσκο που από κοντά τελείωσε τη φάση και ισοφάρισε σε 1-1.

Μάλιστα πριν το φινάλε του ημιχρόνου οι Τσέχοι γύρισαν το ματς τούμπα και πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα. Στο 38’ ο Ντοκάλ έκανε παράλληλη μπαλιά στην περιοχή, με την άμυνα της Σέλτικ να μην μπορεί να διώξει για να έρθει από πίσω ο Γιουλίς για να γράψει το 2-1.

Οι γηπεδούχοι κλείδωσαν την ανατροπή και τη νίκη που τους διατηρεί σε τροχιά πρόκρισης και πάλι με τον Γιουλίς που διαμόρφωσε το 3-1 με κοντινό πλασέ στο 80ο λεπτό, ενώ στις καθυστερήσεις ο Πλάσβιτς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, γράφοντας το τελικό 4-1.



Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής

Λιλ-Μίλαν 1-1
Σπάρτα Πράγας-Σέλτικ 4-1

Βαθμολογία

1. Λιλ 8
2. Μίλαν 7
3. Σπάρτα Πράγας 6
4. Σέλτικ 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x