Stoiximan Super League

Λόπεθ: «Κάναμε πολλά πράγματα στο γήπεδο και μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Άδικη χαρακτήρισε την ήττα του Βόλου από τον Άρη ο Ανχελ Λόπεθ μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Ισπανός τεχνικός των Θεσσαλών τόνισε πως οι παίκτες του προσπάθησαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και στάθηκε στη φάση του πέναλτι. Θεωρεί πως η ομάδα του είναι καινούργια και χρειάζεται δουλειά σιγά σιγά με τα παιχνίδια, ενώ χαρακτήρισε ανταγωνιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Για το αν ήταν καθοριστικό το γρήγορο γκολ από τον Άρη, δήλωσε πως: «Πρώτα από όλα, είναι άδικο το αποτέλεσμα, μας αδικεί, κάναμε πολλά πράγματα στο γήπεδο για να αξίζουμε την ισοπαλία και, αν όχι, ακόμη και τη νίκη.

Το πέναλτι ήταν ενέργεια που έπρεπε να αποφύγουμε, ωστόσο σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, γιατί οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα. Παρά την ήττα, είμαι περήφανος γι' αυτό που δείξαμε στους φίλους της ομάδας μας».

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι με τον Άρη: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα έχει πολλούς καινούργιους παίκτες, είμαστε στη διαδικασία να δώσουμε σχήμα και είμαστε λίγες μέρες μαζί. Είμαι ευχαριστημένος, γιατί η ομάδα προσπαθεί, δεν περιμένει τον αντίπαλο και προσπαθεί να δημιουργήσει το δικό της παιχνίδι και είμαι ευχαριστημένος γι' αυτό».

Για την ετοιμότητα του Βόλου: «Είμαστε σε καλό δρόμο, χρειαζόμαστε χρόνο, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα αποκτάει την εμπειρία».

Για το πως βιώνει ο ίδιος το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημά μας, είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, μετά από επτά χώρες που έχω δουλέψει. Κρατάμε χαμηλά τους τόνους, αλλά είμαστε μια ομάδα φιλόδοξη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x