Stoiximan Super League

Λόπεθ: «Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα»

Παρά την ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του Βόλου, Ανχέλ Λόπεθ, εκτιμά πως οι παίκτες του έκαναν πολύ καλή προσπάθεια.

Ο Παναθηναϊκός μετέτρεψε τις ευκαιρίες του σε γκολ, ο Βόλος όχι και κάπως έτσι ήρθε η ήττα με 2-0 από το «τριφύλλι» για την ομάδα της Μαγνησίας.

Σε αυτό στάθηκε και ο τεχνικός των ηττημένων, Άνχελ Λόπεθ, που τόνισε ωστόσο πως αυτή ήταν μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αν δεν ήταν το καλύτερο, σίγουρα ήταν ένα από τα καλύτερα ματς και το καλύτερο πρώτο ημίχρονο που έχουμε κάνει φέτος. Είχαμε συντριπτική υπεροχή. Ο Παναθηναϊκός δεν μας απείλησε, αλλά μετέτρεψε την ευκαιρία σε γκολ, κάτι που εμείς δε μπορέσαμε να κάνουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν πολύ πιο δύσκολο όντες πίσω στο σκορ, ακόμα κι έτσι το παλέψαμε όμως. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Ήταν φυσικά δύσκολο γιατί ο Παναθηναϊκός έκλεισε καλά τους χώρους και μας δυσκόλεψε.

Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε το παιχνίδι μας λόγω Ντεντάκη και λόγω των απουσοών μας, προσπαθήσαμε αλλά ακόμα κι έτσι το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα»
.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x