Stoiximan Super League

Λουτσέσκου: «Στεναχωριέμαι πιο πολύ για Βιεϊρίνια παρά για το αποτέλεσμα»

Μπορεί η στέψη να πήρε παράταση για τον ΠΑΟΚ, αλλά για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο τραυματισμός του Βιεϊρίνια είναι κάτι που τον στεναχωρεί περισσότερο από το αποτέλεσμα.

Στον τραυματισμό του Αντελίνο Βιεϊρίνια στάθηκε περισσότερο μετά την ισοπαλία με την ΑΕΛ, στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού:

«Ξεκάθαρα για τον Αντρέ στεναχωριέμαι περισσότερο. Είναι δύσκολο για εκείνον αλλά και για εμάς. Η στενοχώρια είναι σίγουρα μεγάλη για τον Αντρέ. Έκανε μια φανταστική σεζόν κι έχει αποδώσει τα μέγιστα πραγματικά. Είναι παράδειγμα για όλους και πάντα δίνει κίνητρο σε όλους. Είναι μέρος όλης αυτής της δουλειάς κι εύχομαι να το καταλαβαίνει.

Για το αποτέλεσμα, είμαι απογοητευμένος, γιατί θέλαμε να πανηγυρίσουμε και μαθηματικά τον τίτλο. Κάτι που κάναμε την περασμένη Κυριακή, αλλά με το -2 έπρεπε να περιμένουμε το σημερινό παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες, δεν σκοράραμε και δεχθήκαμε ένα γκολ χωρίς να έχουμε δεχτεί άλλη φάση. Έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας ώστε να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε τον τίτλο».

Για τους πολλούς τραυματισμούς του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, ανέφερε: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν διάφορα είδη τραυματισμών. Πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό. Τραυματισμοί στο γόνατο, όπως αυτοί του Μαουρίσιο ή του Αντρέ, είναι πιο σοβαροί. Υπάρχει και ο τραυματισμός του Τσούμπα, που από αύριο επιστρέφει. Υπάρχουν και τραυματισμοί όπως του Ομάρ ή του Πέδρο. Είναι μία δύσκολη και απαιτητική σεζόν αλλά υπάρχουν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν Και σήμερα όσοι μπήκαν έδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν και να δώσουν χρήσιμες λύσεις...»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x