Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Δίκαιη νίκη, θα μας βοηθήσει ο Μήτρογλου»

Ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος, έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ τοποθετήθηκε και για την υπόθεση Μήτρογλου.

Ο Άρης απέδρασε από τη Ριζούπολη με 1-0 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και επέστρεψε στις νίκες, με τον Άκη Μάντζιο να χαρακτηρίζει ως δίκαιη τη νίκη. Αναφορικά δε με τη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου, έκανε λόγο για «σημαντικό παίκτη που θα μας βοηθήσει».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν μία σημαντική και δίκαιη νίκη, αν εξαιρέσουμε το τελευταία τέταρτο του αγώνα ήμασταν κυρίαρχοι. Είχαμε ευκαιρίες για να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι. Κερδίσαμε έναν καλό αντίπαλο. Υπάρχει κούραση, είναι πολλά τα παιχνίδια, παίζουμε ανά τρεις ημέρες και δεν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε αλλαγές στο παιχνίδι κυπέλλου που παίξαμε και πάλι με βασικούς παίκτες.

Μας έλειψε ένα ακόμα γκολ. Βρήκαμε φάσεις, κενούς χώρους, κάναμε καλές τελικές. Είναι μια περίοδος που έχουμε θέμα με το εύκολο γκολ και έτσι χάσαμε πολλούς βαθμούς.

Ο Μήτρογλου είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης γι' αυτό η ομάδα έκανε το ντιλ μαζί του. Τον περιμένουμε να έρθει να τον βοηθήσουμε και να μας βοηθήσει.

Για τον Μπαράλες, θα δούμε. Γι' αυτά ρωτήστε τον πρόεδρο»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x