Ο τεχνικός των Φθιωτών τόνισε πως βρήκε την ευκαιρία να δοκιμάσει νέους παίκτες και έδωσε το σύνθημα για το κυριακάτικο ματς με το ΟΦΗ, τον οποίοι εκθείασε και περιμένει να δείξουν την εικόνα του τελευταίου μήνα, τονίζοντας πως βλέπουν σοβαρά το να προχωρήσουν στο θεσμό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά: «Παρουσιαστήκαμε σοβαροί, όπως έπρεπε. Σίγουρα και το σκορ του πρώτου αγώνα μας έδινε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε αρκετά νέα παιδιά. Σε γενικές γραμμές, είμαι ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα και τη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μου.

Από εκεί και πέρα, ξεκουραζόμαστε σήμερα και ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ. Περιμένω να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Να έχουμε την εικόνα που είχαμε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Η ομάδα, όπως βλέπετε και εσείς, έχει αλλάξει αρκετά και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτόν το δρόμο. Είναι δύσκολο παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ είναι ποιοτική ομάδα, αλλά θα είναι εξίσου δύσκολο και για αυτόν. Νομίζω ότι η ομάδα μας έχει τη δυνατότητα να τον κοντράρει. Είμαστε σε καλό "φεγγάρι", έχουμε καλές στιγμές και νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι και θα τα πάμε καλά».

Κλείνοντας, σχολίασε πως: «Σίγουρα, σκεφτόμαστε σοβαρά το Κύπελλο, δεν μπορούμε να μην το κάνουμε. Τα επόμενα παιχνίδια είναι τον Γενάρη, η αλήθεια είναι πως ο Ιανουάριος είναι πολύ "φορτωμένος", γιατί έχουμε και εμβόλιμη. Οπότε, από τις 4 μέχρι τις 31 του μήνα θα έχουμε οκτώ παιχνίδια. Έχουμε χρόνο μέχρι τότε, αλλά είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει και θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Λαμία