Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Μας μένει η πικρία, αλλά καλός και ο βαθμός»

Ικανοποιημένος από τον βαθμό που πήρε η ομάδα του, παρά το γεγονός ότι ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, έμεινε ο προπονητής της Λαμίας, Άκης Μάντζιος.

Κανένα παράπονο από το γεγονός ότι η Λαμία πήρε τον βαθμό στο Περιστέρι δεν είχε ο Άκης Μάντζιος όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την εμφάνιση που έκανε. Ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, δεν απειληθήκαμε και νομίζω πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο. Μας μένει μια πικρία για το γκολ που δεχθήκαμε στο τέλος. Τακτικά ήμασταν άριστοι. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, αφού το Σάββατο έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με την ΑΕΚ».

Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα του άξιζε παραπάνω: «Από τη στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ, δεν μπορούμε να πούμε τι αξίζαμε και τι όχι. Είναι πολύ σημαντικός βαθμός σε μια πολύ δύσκολη έδρα, σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Αναλύουμε τον κάθε αντίπαλο και διαβάζουμε πολύ καλά τον αντίπαλο. Είναι καλή ομάδα η Λαμία. Έχουμε έμπειρα παιδιά και είναι πιο εύκολο να περάσουμε κάποια πράγματα. Έχει ακόμα δρόμο το πρωτάθλημα, αλλά πήραμε πολλούς σημαντικούς βαθμούς το τελευταίο διάστημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x