Κύπελλο Ελλάδας

Μάντζιος: «Παρουσιαστήκαμε σοβαροί»

Στη σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες της Λαμίας απέδωσε την άντεη επικράτηση επί του Αιολικού στο Κύπελλο ο Άκης Μάντζιος.

Ο τεχνικός των Φθιωτών τόνισε πως υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και πως έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα. Θεωρεί πως το 3-0 δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, θεωρεί πως ήταν ευκαιρία να διαπιστώσει κάποια πράγματα, στάθηκε στη δημιουργία φάσεων και αναφέρθηκε στους νεαρούς παίκτες που χρησιμοποίησε.

Αναλυτικά: «Σίγουρα, υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, είδαμε όμως ότι ο Αιολικός απέκλεισε δύο αντιπάλους ανώτερης κατηγορίας. Το σημαντικό είναι ότι παρουσιαστήκαμε σοβαροί, θέλαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες.

Είναι νίκη ψυχολογίας, περισσότερο γιατί η ομάδα την είχε ανάγκη μία νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί ήταν σοβαροί, αλλά και στα παιδιά του Αιολικού, γιατί τα παιδιά έκαναν μία πολύ σοβαρή και σωστή προσπάθεια».

Στην ερώτηση αν ήταν ένα καλό τεστ για τη Λαμία το παιχνίδι, η απάντηση που έδωσεμ ήταν: «Είναι νίκη ψυχολογίας. Είδαμε κάποια πράγματα τα οποία, η αλήθεια είναι, ότι δεν έχουμε κάνει και πολλές προπονήσεις με τα παιδιά, λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών, αλλά είναι σημαντικό να αφομοιώσουμε πράγματα τα οποία θέλω.

Θέλω να είναι σοβαροί, θέλω να προσπαθούν να παίζουν καλό ποδόσφαιρο, βοήθησε σίγουρα και η διαφορά δυναμικότητας, αλλά σε τέτοια παιχνίδια το σημαντικότερο είναι να είσαι σοβαρός, να μην δεις το παιχνίδι σαν "αγγαρεία"».

Για τις στημένες φάσεις και την αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια, σημείωσε: «Χρειάζεται η ομάδα τα γκολ και χρειάζεται και τη δημιουργία. Η παρουσία της ομάδας σήμερα είναι θετική και προσπαθούμε να βελτιώσουμε τα αρνητικά πράγματα που είχαμε στην Τρίπολη. Το κακό είναι ότι δεν έχουμε χρόνο να δουλέψουμε, λόγω των συνεχόμενων αγώνων και των ταξιδιών, αλλά κάθε μέρα προσπαθούμε να βελτιώνουμε την ομάδα μας».

Τέλος, αναφέρθηκε σε δοκιμές που έκανε, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες όπως ο Μπαχανάκ, ο Ράμος, ο Νικολόπουλος, ο Βλαχομήτρος: «Είναι παιδιά που δεν έχουν παίξει καθόλου, πρέπει να τους δούμε, να βρουν ρυθμό και να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή όταν χρειαστεί να δώσουν το παρών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x