Ο τεχνικός των «κίτρινων» τόνισε πως στο δεύτερο ημίχρονο δούλεψαν καλύτερα με τις αλλαγές και έκαναν ευκαιρίες, ζήτησε δουλειά για τη συνέχεια και θεώρησε ρίσκο τις αλλαγές που έκανε, αλλά τόνισε πως υπήρξαν και τραυματισμοί παικτών.

Αναλυτικά: «Νομίζω ότι αιφνιδιαστήκαμε στην αρχή του παιχνιδιού με τα δύο γκολ του ΠΑΣ και χάσαμε την ψυχραιμία μας. Στο δεύτερο ημίχρονο, δουλέψαμε, κάναμε και κάποιες αλλαγές, καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ, είχαμε την κατοχή, είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά το άγχος δεν μας άφησε να κάνουμε το 3-2».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την αντίδραση: «Θέλαμε να πετύχουμε ένα ακόμα γκολ για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό από το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κρατάμε το βαθμό της ισοπαλίας, πρέπει να δουλέψουμε πολύ για τη συνέχεια».

Για τις αλλαγές που έκανε: «Ήταν κινήσεις και ρισκάραμε αναγκαστικά, δεν είχαμε άλλες επιλογές, λόγω των τραυματισμών κάποιον παικτών. Βγάλαμε αντίδραση, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Έχω εικόνα μετά από τρεις προπονήσεις και το σημερινό παιχνίδι, έχω δει πράγματα που μπορούμε να αλλάξουμε και να βελτιωθούμε, αλλά τα κρατάω για εμένα και το προπονητικό τιμ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης