Stoiximan Super League

Μαντζουράκης στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Σε τέτοια ματς πρέπει να πιάσεις ταβάνι»

Για τη νίκη επί του Πλατανιά στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Κέρκυρας μίλησε στον ΣΠΟΡ FΜ 94,6 ο Γιάννης Μαντζουράκης, τονίζοντας τη σκληρή δουλειά που πρέπει να γίνει για την παραμονή στην κατηγορία

Αναλυτικά, όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα:

Για τη νίκη επί του Πλατανιά: «Έχουμε μια ομάδα με θέληση. Σε τέτοια ματς πρέπει να φτάσεις στο ταβάνι της απόδοσής σου και αυτό το έδειξαν οι παίκτες, και από πλευράς αυτοσυγκέντρωσης, για να βγει το πλάνο, και από τη δουλειά που έκαναν μέσα στο γήπεδο. Κυριάρχησαν μετά το πρώτο τέταρτο, φάνηκαν κάποια λάθη, υπήρχε μεγάλο άγχος, όμως σιγά-σιγά άρχισαν να ελέγχουν το ματς. Οι παίκτες έχουν μια δύσκολη αποστολή. Κάπως έτσι θα βαδίζουμε. Κάθε ματς είναι δύσκολο και πρέπει να τα δίνουμε όλα».

Για το κενό που υπάρχει στην άμυνα: «Αριθμητικά μας λείπουν κάποιοι παίκτες. Υπάρχουν τραυματισμοί και απουσίες. Η τετράδα μας στην άμυνα έκανε καλά τη δουλειά της. Δεν γίνεται ένας προπονητής να φέρνει συνέχεια δικούς του παίκτες σε μια ομάδα. Πας για να κάνεις μια δουλειά με τους παίκτες που ήδη υπάρχουν, δεν μπορείς να κάνεις άνω-κάτω την ομάδα. Δεν θέλω να διαταράξω το σύνολο. Αν μπορούμε να βελτιώσουμε πράγματα μέσα από τη δουλειά μας όλοι μαζί. Προσπαθούμε να πάρουμε τα 1-2 άτομα που μας λείπουν. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ όλοι».

Για τον Τουράμ: «Με ικανοποίησε ιδιαίτερα για την ειλικρίνειά του. Μετά τη διακοπή τον ρώτησα ποιος είναι ο βαθμός ετοιμότητάς του και οι αντοχές του. Μου είπε ότι είναι καλά. Το έδειξε, ήταν έτοιμος. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω του, να πάρει μπαλιές. Αν δουλέψει σε 2-3 πράγματα θα διευκολυνθεί ακόμα περισσότερο».

Για το αρνητικό σερί της Κέρκυρας: «Στο πρώτο τέταρτο του ματς οι παίκτες είχαν άγχος. Μπήκαν με έναν στόχο και μετά το πρώτο τέταρτο άρχισαν να δουλεύουν για αυτόν, να κερδίζουν έδαφος και έφτασαν στη νίκη».

Για το αν προλαβαίνει να τη σώσει: «Οι τρεις ομάδες που δίνουμε τη μάχη για την παραμονή στο τέλος έχουμε τον ίδιο στόχο και μας ρωτάτε το ίδιο. Αν θα προλάβουμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε για αυτό».

Για την πρόβλεψή του για τον φετινό πρωταθλητή: «Είναι ωραία που υπάρχουν εναλλαγές στην κορυφή. Διαφημίζεται έτσι το προϊόν. Ας το αφήσουμε έτσι, δεν υπάρχει λόγος να πούμε κάτι. Και ο τρεις ομάδες έχουν τις δικές τους αδυναμίες και δυνατότητες. Είναι κοντά πλέον. Παλιότερα η ψαλίδα ήταν όντως ανοιχτή υπέρ του Ολυμπιακού. Η ομάδα που θα κάνει λιγότερα λάθη θα μείνει στην κορυφή. Θα δούμε στη συνέχεια. Τα ντέρμπι που έρχονται, αυτά θα δείξουν πολλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x