Stoiximan Super League

«Μακάρι να μην τελειώσει αυτή βδομάδα»

Και πώς να θέλει ο Μίτσελ να τελειώσει αυτή η εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας ο Ολυμπιακός νίκησε διαδοχικά Παναθηναϊκό, Μπενφίκα και ΠΑΟΚ!

Τις καλύτερες μέρες του στον Ολυμπιακό ζει ο Μίτσελ όπως παραδέχθηκε, απαντώντας μάλιστα στα ελληνικά, σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το 4-0 επί του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Το κατά πόσον είναι οι πιο καλές μέρες του στον Ολυμπιακό: «Ναι (σ.σ στα ελληνικά). Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ευχαριστημένος. Πολύ ικανοποιημένος και περήφανος για τους παίκτες μου. Καθημερινά ζητάμε σκληρή δουλειά και συγκέντρωση. Αυτό γίνεται. Γι' αυτό τα πηγαίνουν τόσο καλά. Τα συγχαρητήρια αξίζουν σε εκείνους. Εκείνοι δουλεύουν καθημερινά και το αξίζουν. Μακάρι να μην τελειώσει αυτή η εβδομάδα.

Για το αν περίμενε τόσο εύκολη επικράτηση: «Θα υποτιμούσαμε τον αντίπαλο. Θα δείχναμε έλλειψη σεβασμού. Στο πρώτο μέρος τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για εμάς. Στο Α' ημίχρονο το ματς δεν είχε πολλές φάσεις. Οι 2-3 που υπήρχαν ήταν δικές μας. Η αλήθεια είναι πως για να αντέξουμε αυτόν τον ρυθμό όπως κάναμε με την Μπενφίκα σας διαβεβαιώνω πως δεν είναι καθόλου εύκολο. Σήμερα για παράδειγμα δεν δεχθήκαμε ούτε ένα σουτ από έναν αξιόλογο αντίπαλο. Ο πιο αξιόλογος που έχει παίξει απέναντί μας».

Για την παρουσία των Χολέμπας και Σαλίνο: «Αυτό που συμβαίνει είναι πως εμείς δεν ασχολούμαστε με τα πρωτοσέλιδα με τους σκόρερ και τους γκολκίπερ. Ασχολούμαστε με όλους τους παίκτες. Για να σκοράρει ο Μήτρογλου πρέπει να βοηθήσει ο Σαλίνο, ο Σάμαρης και όλη η ομάδα. Δεν ασχολούμαστε μόνο με τα εξώφυλλα αλλά και τις άλλες σελίδες που μιλούν για τους άλλους παίκτες».

Για τη βελτίωση της ομάδας: «Το να συνεχίσει η ομάδα και να κρατήσει το επίπεδο αυτό θα είναι μία πρόοδος. Αυτό οφείλεται στην σκληρή δουλειά και την προπόνηση που κάνουμε από τις 7 Ιουλίου, οπότε και μαζευτήκαμε. Ένα παράδειγμα είναι τα στημένα. Είναι τα κόρνερ και τα φάουλ. Οι παίκτες το βλέπουν ως διασκέδαση. Σήμερα είχαμε και άλλο γκολ από τέτοια φάση».

Το πάθος των Πειραιωτών: «Αυτό συνέβη τον τελευταίο μήνα. Όταν θέλεις να φτιάξεις ένα σπίτι κοιτάζεις πρώτα το οικόπεδο και μετά τα παράθυρα. Δεν ξέρω καμία ομάδα στον κόσμο που με 13-14 νέους παίκτες που να παίζει πολύ καλά από την 1η μέρα. Εάν διαβάζετε κριτικές για την Ρεάλ θα καταλάβετε το τι εννοώ. Ένα από τα πράγματα που είπα στους παίκτες πριν από το ματς με την Μπενφίκα ήταν να έχουν πάθος και το έκαναν».

Για το πώς ζει τον αγώνα: «Πάντα ήμουν παθιασμένος. Αλλιώς δεν θα γινόμουν ποτέ παίκτης. Ίσως σε κάποιο ματς να πανηγύριζε λιγότερο καθώς η περίσταση δεν το απαιτούσε. Περνάω καλά. Είμαι χαρούμενος. Είναι σαν να πηγαίνω στα μπουζούκια και να μην τραγουδάω. Πάλι όμως περνάω καλά. Σίγουρα με βοήθησε η ποδοσφαιρική του πορεία. Έκανα επάγγελμα κάτι που μου άρεσε να κάνω με τους φίλους μου στον δρόμο. Να παίζω ποδόσφαιρο. Τι ποιο ωραίο; Τώρα μεγάλωσα αρκετά. Τώρα όμως είμαι προπονητής και το διασκεδάζω πολύ».

Τον Κάμπελ: Είχαμε σχεδιάσει να είναι το παιχνίδι του Κάμπελ. Να πηγαίνει πάνω στην πλευρά στον αντίπαλο μπακ. Έκανε ότι είχαμε προγραμματίσει. Έκανε να φαίνεται πως τον αγώνα τον είχαμε σχεδιάσει πολύ καλά όμως έπραξε κάτι παραπάνω. Όλα βγήκαν πολύ καλά για αυτόν. Και στα άκρα και στο κέντρο και ενώ είχε συμμετοχή σε τρία γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x