Αγγλία

ΜακΤόμινεϊ και Σόλσκιερ «δικάζουν» τους παίκτες της Παρί (pics)

Εκνευρισμένοι με τη συμπεριφορά των παικτών της Παρί και τον τρόπο με τον οποίο έπεφταν εύκολα στο έδαφος ήταν οι Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και Σκοτ ΜακΤόμινεϊ.

Εκνευρισμένοι με τη συμπεριφορά των παικτών της Παρί και τον τρόπο με τον οποίο έπεφταν εύκολα στο έδαφος ήταν οι Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και Σκοτ ΜακΤόμινεϊ μετά την ήττα (3-1) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» το βράδυ της Τετάρτης.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετά το κακό αποτέλεσμα στο ματς με τους Γάλλους θα προκριθούν μονάχα αν πάρουν αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική απέναντι στη Λειψία επί γερμανικού εδάφους, ωστόσο, στην ισοβαθμία με την Παρί η ομάδα του Τούχελ έχει το πάνω χέρι για την πρωτιά έχοντας καλύψει το σκορ του πρώτου μεταξύ τους αγώνα.

Ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είχαν έντονα παράπονα από τη συμπεριφορά των Γάλλων, με τον Σκωτσέζο μέσο να δηλώνει:

«Στην Παρί δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Κάθε φορά πέφτουν εύκολα στο γρασίδι και μόλις τους ακουμπήσει κάποιος έχουν συνηθίσει να πέφτουν αμέσως. Μπορεί να το δει ο καθένας αυτό το πράγμα πλέον, δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό...».

Από την πλευρά του, ο κόουτς της Γιουνάιτεντ ανέφερε: «Εγώ θέλω ειλικρινείς και τίμιους ποδοσφαιριστές. Όταν ο Νεϊμάρ ήταν στο έδαφος και έπιασε το ευαίσθητο σημείο του ΜακΤόμινεϊ, θα μπορούσε ο Σκοτ να πέσει κάτω και να πιέσει τον ρέφερι για τιμωρία του αντιπάλου του, όμως δεν το έκανε. Δεν θέλω να το κάνουν αυτό οι παίκτες μου».



Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x