Stoiximan Super League

Μάνατζερ Ματέο Γκαρσία: «Επιστρέφει στον Άρη, τελειώνει μέσα στη βδομάδα το θέμα»

Ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο μίλησε για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία από τον Άρη, τονίζοντας ότι πρόκειται για υπόθεση που παλεύει εδώ και καιρό ο Θ. Καρυπίδης και ήθελε πολύ να επιστρέψει.

Επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Ματέο Γκαρσία ότι ο Αργεντινός επιστρέφει στον Άρης, επισημαίνοντας ότι θα σημειωθούν οριστικές εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα.

«Είναι μία υπόθεση την οποία ο Θεόδωρος Καρυπίδης παλεύει εδώ και καιρό. Ο παίκτης ήθελε εξ αρχής να επιστρέψει και το μόνο που έμενε ήταν να τα βρει ο Άρης με τον Ερυθρό Αστέρα, φτάνοντας τελικά σε συμφωνία για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή η οποία αναμένεται να τελειώσει μέσα στην εβδομάδα», δήλωσε ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο στο «Allaboutaris».

Σε ερώτηση που του έγινε για το ποσοστό των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και το αν είναι ακόμα υπό συζήτηση το συγκεκριμένο ζήτημα, απάντησε. «Το συζητούν ακόμα, διότι ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να κρατήσει ένα ποσοστό του παίκτη. Υπάρχει περίπτωση να πάω και εγώ στην Σερβία. Το πιο σημαντικό όμως για τον Άρη και τον κόσμο, είναι η επιστροφή του Ματέο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x