Stoiximan Super League

Μαουρίσιο: «Δυσκολευτήκαμε με την μπάλα στο πρώτο, βελτιωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Ζοσέ Μαουρίσιο μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Ο Βραζιλιάνος μέσος των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως ρίσκαραν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και πως θα πρέπει να κρατήσουν ψηλά το κεφάλι στη συνέχεια για να πάρουν τη δεύτερη θέση. Θεωρεί πως δεν είχαν σταθερή απόδοση στο ματς και τόνισε πως παραμένει 100% συγκεντρωμένος στην ομάδα.

Αναλυτικά:

Για την ήττα από την ΑΕΚ: «Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ και με την μπάλα και χωρίς την μπάλα, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Αναγκαστήκαμε να πάρουμε πολλά ρίσκα, το θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι, ωστόσο δεν πρέπει να χαμηλώνουμε το κεφάλι μας.

Δυσκολέψαμε μόνοι μας τους εαυτούς μας και μόνοι μας πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να αναστρέψουμε την κατάσταση. Σίγουρα, το γεγονός ότι ο αντίπαλος κερδίζει στημένα έξω από την περιοχή σου, του δίνει αυτοπεποίθηση.

Αυτό που μας κάνει να νιώθουμε απογοητευμένοι, είναι ότι δεν είχαμε σταθερή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του ματς. Στο παιχνίδι με τον Άρη ξεκινήσαμε και τελειώσαμε καλά, ωστόσο σήμερα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι.

Η ΑΕΚ κατάφερε να μας μπλοκάρει καλά και θεωρώ ότι ο προπονητής μας, μας βοήθησε αρκετά στο ημίχρονο για να καταφέρουμε να κάνουμε ευκαιρίες και είναι αρκετά δύσκολο να μπορέσεις να συγκρίνεις παιχνίδια. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από τους εαυτούς μας".

Για το συμβόλαιό του: «Είχα μια συζήτηση με τον πρόεδρο και μου άρεσε που ήταν από την αρχή ευθύς μαζί μου και μου εξήγησε την κατάσταση που επικρατεί τώρα στην ομάδα. Είμαι 100% συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ και θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Σαββίδη. γιατί εκτίμησα την συζήτηση που είχαμε.

Στη συζήτηση που είχαμε, αναφέρθηκε και αυτό το ενδεχόμενο και είπαμε ότι όποια συζήτηση για το συμβόλαιό μου θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Εκτίμησα τα όσα είπαμε και εγώ, αυτήν τη στιγμή, είμαι συγκεντρωμένος στο 100% στις υποχρεώσεις μου με τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x