Ο Βραζιλιάνος μέσος των «πράσινων» τόνισε πως έπαιξαν καλά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν σκόραραν, αναφέρθηκε στη φάση που δεν έδωσε την πάσα στον Μακέντα για να γίνει η ευκαιρία και χαρακτήρισε μεγάλη ομάδα τον Παναθηναϊκό και σωστή επιλογή να μεταγραφεί εκεί.

Αναλυτικά:

Για την ήττα στο Φάληρο: «Δεν είμαι ικανοποιημένος, πιστεύω θα έπρεπε να κάνουμε περισσότερα για να έχουμε κερδίσει τον αγώνα αυτόν. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Είναι δύσκολο να πω το τι συνέβη. Πρέπει να δούμε το θετικό, το καλό, πως αντιδράσαμε στο δεύτερο μέρος. Κατά τη δική μου οπτική, κάναμε την εμφάνιση που μια μεγάλη ομάδα πρέπει να κάνει. Δυστυχώς, δεν βάλαμε γκολ, όμως αυτή η εμφάνιση πρέπει να αποτελέσει το έναυσμα για να συνεχίσουμε έτσι».

Για την πάσα που δεν έκανε σε μια αντεπίθεση του Παναθηναϊκού: «Είναι μια φάση που με στεναχώρησε και όταν ήμουν στα αποδυτήρια. Έπρεπε ή να σκοράρω ή να κάνω πάσα, οπότε το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Εκείνη την στιγμή δεν πάσαρα, γιατί νόμιζα πως ήταν πιο πίσω, έπρεπε να την είχα δώσει στον Καρλίτος. Δεν τον είχα δει. Μόνο όταν μπήκα στην περιοχή, ήρθε ο Ραφίνια, εκεί έπρεπε να τη δώσω στον Μακέντα που ήταν μόνος του».

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και την κατάσταση που βρίσκεται: «Όταν πήρα την απόφαση να έρθω στον Παναθηναϊκό, πολλοί είπαν πως ήταν λάθος αυτή η επιλογή. Ποτέ δεν σκέφτηκα, ποτέ δεν είδα πως έκανα λάθος. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και χαίρομαι που είμαι σε αυτόν το σύλλογο. Θα κάνω το παν για να βγάλω την ομάδα από αυτή την κατάσταση, ώστε να αποδείξω πως εκείνοι έκαναν λάθος.

Όπως όλοι γνωρίζουν έκανα προπόνηση όλο το καλοκαίρι. Τώρα, κάνω το παν, ώστε να είμαι έτοιμος και διαθέσιμος για να παίζω σε ολόκληρα τα παιχνίδια. Είναι θέμα δουλειάς και νοοτροπίας, η υποστήριξη που έχω από τους συμπαίκτες μου, γιατί πάντα χρειάζεσαι στήριξη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube