Stoiximan Super League

Μαουρίσιο: «Με κολακεύει το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ»

Στην Βραζιλία αναφέρουν ότι ο επόμενος σταθμός του Μαουρίσιο θα είναι η Μαρσέιγ και ο χαφ του ΠΑΟΚ σχολιάζει το ενδιαφέρον του Αντρέ Βίλας Μπόας.

Κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ και του Αντρέ Βίλας Μπόας, δήλωσε ο Ζοσέ Μαουρίσιο, μιλώντας στην ιστοσελίδα «istoe.com.br». Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη χώρα του, ο Βραζιλιάνος χαφ του ΠΑΟΚ είναι στο στόχαστρο του Πορτογάλου προπονητή, με τον οποίο είχε συνεργαστεί παλιότερα στην Ζενίτ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαουρίσιο:

Για το ενδιαφέρον του Αντρέ Βίλας Μπόας: «Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον και τη θέληση του να βασιστεί και πάλι στο ποδόσφαιρο μου ήμουν πολύ χαρούμενος. Δούλεψα με τον Αντρέ στη Ρωσία και έχω μείνει εντυπωσιασμένος από τις προπονητικές του ικανότητες. Το να δουλέψω και πάλι μαζί του θα ήταν κάτι που θα ενθάρρυνε με έναν ιδιαίτερο τρόπο».

Για τη μάχη της δεύτερης θέσης: «Αυτή τη στιγμή παλεύουμε με την ΑΕΚ για την έξοδο στα προκριματικά του Champions League. Είμαι πεπεισμένος ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς που θα τα καταφέρουμε. Πρόκειται για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και θα είναι κάτι σπουδαίο για μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x