Stoiximan Super League

Μαρινάκης: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, τώρα αρχίζουν τα ωραία»

Η κατάληψη μιας θέσης στην εξάδα της Σούπερ Λίγκας δεν είναι ο μοναδικός στόχος που έχει ο ΟΦΗ για φέτος, σύμφωνα με τον Νίκο Μαρινάκη.

Στους υψηλούς στόχους που διαμορφώθηκαν στον ΟΦΗ κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν αναφέρθηκε ο Νίκος Μαρινάκης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «LiveSport».

«Ο στόχος της ομάδας το καλοκαίρι ήταν να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Νομίζω το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Βλέποντας όμως ότι μπορούσαμε να συνδυάσουμε το καλό ποδόσφαιρο με αποτελέσματα είπαμε ότι είναι ευκαιρία φέτος να κυνηγήσουμε την εξάδα. Αυτό που σας λέω έμεινε μεταξύ μας, δεν το είπαμε πουθενά. Το παλέψαμε και στο τέλος τα καταφέραμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 27χρονος αμυντικός για την μέχρι τώρα πορεία του κρητικού συλλόγου.

Όσο για τη συνέχεια και τους στόχους στα πλέι οφ, είπε: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Τώρα αρχίζουν τα ωραία. Είναι μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Θα προσπαθήσουμε να κοιτάξουμε στα μάτια όλους τους αντιπάλους μας, χωρίς να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Να ζητήσω από τον κόσμο να συνεχίσει να είναι δίπλα μας και στα πλέι οφ, όπως ήταν σε τη χρονιά. Εάν ρωτούσες τις μεγάλες ομάδες ποιον δεν θα θέλανε στην εξάδα, οι περισσότερες θα σου απαντούσαν τον ΟΦΗ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x