Αποφασισμένος να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει και στη Νότιγχαμ Φόρεστ, εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας στο BBC, στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης της αγγλικής ομάδας με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο ιδιοκτήτης των δύο ομάδων μίλησε για το όραμα που έχει για τον αγγλικό σύλλογο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο ουρανός είναι το όριό μας. Ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, δεν ήταν εύκολο. Όμως μέχρι τώρα έχω πετύχει, είτε μιλάμε για ποδόσφαιρο είτε για επιχειρήσεις, οπότε γιατί να μην το κάνω και στη Νότιγχαμ Φόρεστ;»

Αναλυτικά, όσα ανέφερε:

«Ο λόγος για τον οποίο ασχοληθήκαμε με το πρότζεκτ της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι γιατί πιστεύουμε στην παράδοση και γιατί πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει πολύ μεγάλη δυναμική. Πρέπει να την βελτιώσουμε βήμα-βήμα. Να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις, να φτιάξουμε το γήπεδο που είναι ένα πολύ σημαντικό πρότζεκτ. Έπειτα, πρέπει να βελτιώσουμε το προπονητικό κέντρο και φυσικά μετά να βελτιώσουμε την ομάδα, ώστε να φτάσει εκεί που ανήκουμε. Ο ουρανός είναι το όριό μας. Ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, δεν ήταν εύκολο. Όμως μέχρι τώρα έχω πετύχει, είτε μιλάμε για ποδόσφαιρο είτε για επιχειρήσεις, οπότε γιατί να μην το κάνω και στη Νότιγχαμ Φόρεστ;»

Σε ερώτηση για τις πολλές αλλαγές προπονητών και τον ερχομό του Σαμπρί Λαμουσί, τόνισε: «Σίγουρα, η σταθερότητα είναι πολύ σημαντική για μια ομάδα. Όμως είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Αν πρέπει να κάνουμε αλλαγές, θα το κάνουμε. Θέλουμε έναν προπονητή που θα κάνει πιο δυνατή την ομάδα. Δεν πρέπει να μένουμε ικανοποιημένοι με λίγα πράγματα και να λέμε ότι ‘δεν πειράζει, θα πάμε καλύτερα στο επόμενο ματς’. Όχι, πρέπει να παίξουμε καλύτερα σήμερα και πρέπει να νικήσουμε. Αυτό θέλω να αλλάξω στην ομάδα. Θέλω να αλλάξω τη νοοτροπία όλων, της ομάδας, των παικτών, των προπονητών, των οπαδών».

Τέλος, αναφερόμενος στον στόχο της ομάδας, απάντησε: «Στόχος μας είναι η άνοδος στην Premier League. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί εκεί. Δεν είναι εύκολο και δεν θέλω να υπόσχομαι πράγματα. Θέλω απλά να πετυχαίνω τους στόχους μου. Πρέπει να αποκτήσουμε καλούς παίκτες που θα γεμίσουν τα κενά που έχουμε και είμαι σίγουρος πως μπορούμε να το κάνουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube