Στην σημερινή αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την γενικότερη λειτουργιά των δύο ομάδων, αναφέρθηκε ο Πέτρος Μαρινάκης που αποκάλυψε τον παίκτη που έχει ξεχωρίσει από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Metropolis» ο παλαίμαχος του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού

Για το τι έχει αλλάξει στον ΟΦΗ και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΟΦΗ φέτος αποπνέει υγεία, όταν υπάρχει μια διοίκηση σωστή και είναι όλα πληρωμένα τότε μπορεί να γίνουν σωστά τα πράγματα για μια ομάδα. Η εικόνα του ΟΦΗ είναι μια από τις καλύτερες από τις ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Πιθανό είναι να δούμε επιθετικό παιχνίδι. Ο ΟΦΗ είναι παράδειγμα για το τι πρέπει να γίνει στο ποδόσφαιρο. Να υπάρχει ένας επιχειρηματίας και άνθρωποι που ξέρουν από ποδόσφαιρο σε καίρια πόστα».

Για τον ΠΑΟΚ και το γεγονός πως έχει αλλάξει επίπεδο: «Από τότε που μπήκε ο κ. Σαββίδης έχουν αλλάξει πράγματα, έχει επενδύσει στις ακαδημίες που είναι το σημαντικότερο, θα πρέπει να κάνει και κάποια πράγματα στην Ευρώπη, δεν μετράει μόνο το ελληνικό πρωτάθλημα, πρέπει να κάνουμε βήματα μπροστά».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον νεαρό του ΠΑΟΚ: «Ο Λημνιός μου αρέσει πολύ, είναι σε παρά πολύ καλή κατάσταση. Ταλέντα υπάρχουν αλλά πρέπει να τους δώσουμε το κίνητρο για να το πιστέψουν, σίγουρα πρέπει να υπάρχουν και καλοί έμπειροι παίκτες αλλά πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Στο εξωτερικό υπάρχει διαφορετική νοοτροπία και είναι πιο στοχευμένη δουλειά. Εδώ όταν ξεχωρίσει ένα παιδί πρέπει να το στηρίξουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube