Europa League

Μαρτίνς: «Είναι έτοιμος ο Αλέν – Περήφανοι για όσα έχουμε πετύχει»

Απόλυτα έτοιμος είναι ο Μπόμπι Αλέν για να πάρει τα γάντια του βασικού για το ματς κόντρα στη Γουλβς, όπως δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, που αναφέρθηκε στο επίτευγμα του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν.

Την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του στο πρόσωπο του Μπόμπι Αλέν εξέφρασε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, τονίζοντας ότι πως τόσο η δική του προσπάθεια, όσο και του Τζολάκη έκαναν τον Ζοσέ Σα να προσπαθεί ακόμα περισσότερο.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι το μεγαλύτερο επίτευγμα του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν είναι ότι κατάφερε να έχει ένα τόσο καλό όνομα στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το ματς της Πέμπτης κόντρα στη Γουλβς:

Για το υψηλό κίνητρο που φέρει η εν λόγω αναμέτρηση:
«Η ομάδα έχει υψηλό κίνητρο για αύριο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απ' όσα έχω δει μέχρι σήμερα. Είμαστε πολύ δυνατοί και ανυπομονούμε για το ματς. Οι παίκτες ξέρουν πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς και τις καριέρες τους. Αύριο είναι μία ευκαιρία να συνεχίσουμε στην Ευρώπη».

Για το αν θα υπάρχουν διαφορές έπειτα από το μεγάλο χρονικό διάστημα ανάμεσα στις δύο αναμετρήσεις: «Δεν νομίζω να δούμε πολλές διαφορές στις δύο ομάδες. Η Γουλβς έχει σταθερό τρόπο παιχνιδιού. Και ο τεχνικός των Γουλβς ξέρει τον Ολυμπιακό. Φυσικά κάθε ομάδα έχει την στρατηγική της. Εμείς θα κοιτάξουμε να αξιοποιήσουμε το πλάνο μας για να βγούμε νικητές».

Για τις ιδιαίτερες συνθήκες της φετινής σεζόν: «Δεν μου αρέσει να παραπονιέμαι. Μου αρέσει να βρίσκω λύσεις. Η πανδημία μας επηρέασε, όμως επηρέασε και όλες τις ομάδες. Η μεγάλη διάρκεια της σεζόν ισχύει για όλες τις ομάδες. Βλέπω μία ομάδα με διάθεση που θέλει να συνεχίσει. Νομίζω πως το πιο ανησυχητικό ήταν ότι ήμασταν κλεισμένοι στα σπίτια μας για δύο μήνες. Τώρα έστω και με περιορισμούς μπορούμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε».

Για την ετοιμότητα του Αλέν: «Είναι πολύ καλά. Ο Μπόμπι είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Ανάγκασαν με τον Τζολάκη τον Σα να δουλέψει περισσότερο. Αυτήν τη στιγμή είναι έτοιμος, συγκεντρωμένος και περιμένουμε πως θα ανταπεξέλθει».

Για τη Γουλβς: «Όλος ο κόσμος ξέρει για την πορεία της Γουλβς. Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα κυνική, με ποιότητα και επίπεδο. Είμαστε ο Ολυμπιακός. Μία πολύ καλή ομάδα και το είδε αυτός ο αντίπαλός μας στο πρώτο ματς. Αύριο περιμένουμε έναν πολύ καλό αγώνα»

Για την πρόκληση που έχει ο Ολυμπιακός μπροστά του: «Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Έχουμε αποκαταστήσει την φήμη μας, το όνομά μας και έχουμε κάνει τον κόσμο μας περήφανο. Είναι το πιο μεγάλο επίτευγμα για την ομάδα να έχει τόσο καλό όνομα και είμαστε πολύ περήφανοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x