Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως έχασαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να πετύχουν και δεύτερο γκολ και πως η κούραση έπαιξε το ρόλο της στο δεύτερο, ενώ θεωρεί πως ξεπέρασαν τις δυσκολίες χωρίς να θέλει να σταθεί σε δικαιολογίες, περιμένοντας να επιστρέψουν όλοι οι απόντες.

Αναλυτικά: «Είχαμε δύο διαφορετικές εικόνες σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο, παίξαμε πολύ καλά και δημιουργήσαμε ευκαιρίες, εν αντιθέσει με το δεύτερο. Πρέπει, όμως, να σκεφτούμε και τις απουσίες που έχουμε, με τραυματισμούς και κορωνοϊό. Κρατάμε το αποτέλεσμα. Η κούραση έπαιξε ρόλο. Ειδικά στο δεύτερο μέρος. Για παράδειγμα, οι Καμαρά, Σισέ, Ντράγκερ και Φορτούνης, που επέστρεψαν από τις εθνικές τους ήταν κουρασμένοι και αυτό φαινόταν με την πάροδο του χρόνου.

Μεγάλη αξία η νίκη μας. Ξεπεράσαμε πολλές δυσκολίες. Δεν θέλουμε να τις χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογίες. Κι άλλες ομάδες βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση. Αυτό που θέλω είναι να επιστρέψουμε όλοι υγιείς, ώστε να είμαστε άπαντες παρόντες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την όλη προσπάθεια, παρά το γεγονός πως κάναμε... κοιλιά μετά το 35'. Σημαντικό ο Ολυμπιακός να νικά και να κατακτά τίτλους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube