Stoiximan Super League

Μαρτίνς: «Η μία ήττα δεν ακυρώνει όσα έχουμε πετύχει, να βρούμε την αδρεναλίνη μας»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το αήττητο που έχασε ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι ο «δικέφαλος» ήταν αποτελεσματικός, αλλά και για τη… σπίθα που λείπει από τους Πειραιώτες στα τελευταία ματς.

Εκτός από το αποτέλεσμα, ούτε η εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα άφησε ικανοποιημένο τον Πέδρο Μαρτίνς, που έκανε λόγο για έλλειψη αδρεναλίνης στα τελευταία ματς, ενώ τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν αποτελεσματικός.

«Το παιχνίδι δεν ήταν καλά παιγμένο από τις δύο ομάδες, χωρίς επιθετική δραστηριότητα, δεν είχε καλή τακτική προσέγγιση. Εμείς κάναμε 1-2 ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε. Ο ΠΑΟΚ ήταν αποτελεσματικός και πήρε τη νίκη με μία ευκαιρία», ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το αήττητο σερί, επεσήμανε: «Τίποτα δεν ακυρώνει ό,τι έχουμε πετύχει. Θέλαμε να το πάρουμε αήττητοι, αλλά είμαστε πρωταθλητές με την αξία μας. Πρέπει να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Στα τελευταία 4 ματς δεν κάνουμε ό,τι μπορούμε. Να βρούμε την αδρεναλίνη που μας λείπει.

Σήμερα δεν υπάρχει έκπληξη. Στα πρώτα 20 λεπτά δεν κυριαρχήσαμε, όπως το συνηθίζουμε. Μετά είχαμε έλεγχο, χωρίς να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Δεν ήμασταν ο εαυτός μας. Πρέπει να επανέλθουμε γρήγορα. Έχουμε πολλά να διεκδικήσουμε, έχουμε χάσει έναν στόχο, αλλά είμαστε γεμάτοι στόχους στη συνέχεια. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας.

Πολλά πράγματα σημαίνει μια ήττα. Μπορεί να είναι μια επαγρύπνηση, να σταματήσουμε να είμαστε χαλαροί. Οπωσδήποτε μπορεί να βοηθήσει, αλλά δεν είναι και θετικό να χάνεις
».

Για το γκολ του Χασάν που δεν μέτρησε: «Αυτήν τη στιγμή προτιμώ να μην το σχολιάσω, δεν θα μιλήσω για τον διαιτητή. Θα την αναλύσω και θα τη σχολιάσω με ψυχραιμία».

Για τη γεύση που του αφήνει το πρωτάθλημα: «Η γεύση που μου αφήνει το πρωτάθλημα είναι φανταστική. Αξίζαμε τον τίτλο. Η πορεία μας ήταν εξαιρεςτική. Η μία ήττα δεν ακυρώνει ό,τι έχουμε πετύχει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x